Alin Nica vrea refacerea unui pod care a funcționat în urmă cu 80 de ani

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, s-a întâlnit cu o delegație formată din reprezentanți din Ministerul Economiei și Transportului, Compania Națională de Drumuri Publice și cei ai Poliției de Frontieră din Ungaria, în cadrul Reuniunii bilaterale România-Ungaria. Pe agenda întâlnirii au fost cuprinse două proiecte de interes deosebit pentru județul Timiș.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, dorește refacerea podului dintre Cenadul românesc și cel unguresc, care în urmă cu optzeci de ani lega cele două teritorii.

Reprezentanți ai Ministerului Economiei și Transportului, Compania Națională de Drumuri Publice și cei ai Poliției de Frontieră din Ungaria, împreună cu responsabilii locali au discutat proiectul în cadrul Reuniunii bilaterale România-Ungaria.

Legătura cu orașele mai mici din România și Ungaria

“Viitorul pod, spun oficialii Consiliului Județean Timiș, ar avea un rol important în schimbarea structurii de transport în zona geografică arondată și, în context mai larg, ar duce și la regândirea configurației de transport a întregului Banat. O astfel de legătură nord-sud, ar face ca autostrada M43/A1 să fie mai accesibilă pentru mai multe orașe de dimensiuni medii din regiune (Sânnicolau Mare, Jimbolia, Zrenjanin sau Kikinda). Ținând cont de importanța lucrărilor în ce privește podul, s-a convenit înființarea unui grup de lucru comun, la nivel de experți, pentru pregătirea și implementarea investiției.

Un al doilea proiect adus în discuție s-a referit la deschiderea punctului permanent de trecere a frontierei de la Triplex Confinium, între Beba Veche și Kübekháza/Ungaria. Se așteaptă ca o soluție să fie agreată și la nivel interministerial în cursul lunii septembrie a acestui an, scrie Timpolis.

În România se trăiește vizibil mai bine azi decât în America – afirmă profesorul român Mihai Ducea de la Universitatea Arizona

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: mişcările populiste sunt o reală ameninţare la adresa stabilităţii democratice
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit în biroul său cu profesorul Jan-Werner Müller de la ...