Managerul de presă Mihnea Vasiliu a murit de infarct

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

La vârsta de 58 de ani, Mihnea Vasiliu, fostul director al grupului Ringier România, a fost găsit decedat de către echipa SMURD, în holul Hotelului Ramada din București.

Conform informațiilor de presă, Poliția a deschis un dosar, dat fiind decesul său în circumstanțe suspecte.

Omul de presă a căzut brusc, conform datelor din dosar. Recepționerii au chemat salvarea. Paramedicii nu l-au putut salva. Se suspectează că a suferit un infarct.

Vestea cutremurătoare vine după ce a fost dat afară de de la Ringier România, unde ocupa postul de general manager, de peste 12 ani.

Mihnea Vasiliu a debutat în presă ca director al Media Pro, în 1992. Ulterior, a fost manager la Realitatea-Cațavencu. Iar din 2011, a fost directorul Ringier România.

Conform cutumei Ringier, ar fi trebuit să primească o sumă compensatorie pentru a nu divulga secretul desfacerii contractului lui de muncă. Surse din grupul Ringier susțin că a dat curs liber unei investigații a construcției ilegale, săvârșite de Grupul One, în care Ringier avea parte de acțiuni.

În urmă cu cincisprezece ani și Dan Turturică, actualul director al TVR, a fost dat afară de același grup, Ringier, tăcerea răsplătindu-i-se cu o sumă frumușică de bani.

Cu doar câteva zile înainte de moartea sa, colegul de la Pro Tv, Sergiu Toader, care deține un restaurant în Noua Zeelandă, l-a chemat printr-un mesaj pe Linkedin să i se alăture.  N-a mai apucat să facă ceva din proiectele propuse.

Robert Sighiartău: Unii liberali cred că Vila Florica e o terasă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica vrea refacerea unui pod care a funcționat în urmă cu 80 de ani
Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, s-a întâlnit cu o delegație formată din reprezentanți din ...