Israel – creștere alarmantă a infectărilor cu SARS-Cov-2 la copii. Nu se deschid școlile

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse Principal SOCIAL

Deși Israelul vorbește despre o posibilă imunizare de turmă, după ce persoanele de peste 40 de ani au fost vaccinate într-un ritm accelerat, nu se renunță la restricții. Mai mult, Jerusalem Post anunță că nu se vor deschide nici școlile datorită creșterii alarmante de cazuri noi la tineri și copii. Peste 50.000 de copii și adolescenți au fost diagnosticați cu coronavirus de la începutul lunii, mult mai mulți decât a avut Israelul în oricare lună din timpul primului sau al celui de-al doilea val.

„Am primit o scrisoare de la Asociația israeliană de pediatrie, prin care medicii își exprimă îngrijorarea de creșterea ratei de infecții la studenți și cei mai tineri”, a declarat ministrul Sănătății Yuli Edelstein, pentru The Jerusalem Post. „Nu am asistat la ceva similar în valurile anterioare de coronavirus.”

citește și: Vaccinul inventat la Timișoara intră în faza de testare la Universitatea din Tübingen (Germania)

Centrul Medical Hadassah-Universitatea din Ierusalim a deschis în weekendul trecut prima unitate de terapie intensivă coronavirus din Israel pentru copiii.

Cea mai mare rată de infectare a fost la copiii cu vârste cuprinse între șase și nouă ani, a spus șeful Serviciilor de Sănătate Publică, Sharon Alroy-Preis.

Și, potrivit lui Cyrille Cohen, șeful laboratorului de imunoterapie al Universității Bar-Ilan, numărul pare să crească.

Sistemul de sănătate întâmpină dificultăți în explicarea focarului, dar o ipoteză este că acesta este legat de mutația britanică a virusului, care s-a răspândit rapid în Israel.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Claudiu Năsui aduce o colaboratoare a Securității în conducerea ministerului economiei
Florina Prisecaru, colaboratoare a fostei Securități, declarată prin votul majorității membrilor Consiliului Național pentru Supravegherea ...