De ce este nevoie de o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea?

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Aproape toate încercările de scoatere a serviciilor secrete din administrație și justiție au eșuat ca urmare a presiunilor externe.

E nevoie de o resetare a vieții politice românești.

Amnistia și grațierea sunt mai necesare ca oricând. Are dreptate Marian Oprișan, vicepreședintele PSD. Nu mai e timp de amânări.

Șantajul, delațiunea, fabricarea de dosare fără probe au ținut în lesă clasa politică aproape un deceniu.

Cine nu făcea pe plac sistemului era executat.

Cazul lui Toni Greblă reținut pentru trafic de struți e conoscut. Necunoscut de marele public este faptul că el în calitate de judecător al Curții Constituționale s-a opus Legilor Big Brother prin care orice individ putea fi urmărit de serviciile secrete.

E nevoie de amnistie și grațiere pentru ca agenții globalismului caviar să nu mai aibă din lupta contra penalilor, o temă saprofită de campanie.

ANTICORUPȚIA a fost de alții inventată. A reprezentat în Italia, Franța o acțiune de control asupra decidenților politici de către serviciile secrete plătite gras de către corporațiile multinaționale.

Amnistia și grațierea ar limita presiunea unui cazan nevăzut de către marele public.

România este ținută de mai multă vreme în stare de captivitate de către un sistem ticălos care dorește să conducă din umbră țara. Vânturarea temei cu ANTICORUPȚIA a obosit lumea care mai gândește. Doar electoratul captiv mai mușcă sau idioții utili sistemului.

Un OUG privind amnisitia și grațierea ar anula șantajul la care sunt supuși mulți parlamentari.

Serviciile secrete trebuie scoase din justiție și din administrație. În condițiile în care parlamentarii sunt amenințați zilnic că li se scot dosarele, retragerea instituțiilor de forță în Unități nu poate fi posibilă.

Amnistia și grațierea trebuie date pentru a nu mai exista cetățeni de ranguri diferite. Ați văzut vreo coadă de topor a sistemului securist de la noi condamnată penal? Vreun ofițer trimis la bulău? Nu. Cazul achitărilor pe bandă rulantă ale lui Gheorghe Falcă, nașul de carieră a generalului Florian Coldea, este notoriu. El își permite să facă Alianțe ale Vestului, să vorbească despe legalitate, fiind un individ cu multe bube pe cap și neprincipialități cât cuprind listele de maniere elegante.

Amnistia și grațierea nu sunt pentru Liviu Dragnea, ci pentru eliberarea presiunilor malefice ale sistemului anchilozat ca structură de forță în folosul marilor corporații și a celor care doresc acces neîngrădit la resursele noastre naturale.

E timpul să ne eliberăm reprezentanții de etichetări și stigmate, folositoare doar forțelor externe.

Orice patriot român care și-ar ridica vocea ar fi făcut imediat penal. E timpul ca aceste metode de constrângeri și de încorsetări să înceteze pentru un nou start democratic.

Doar în America latină serviciile secrete controlează clasa politică. În democrațiile consolidate e invers. Securitatea e controlată de Parlament, acolo unde vine periodic să dea rapoarte.

Nici pe timpul lui Ceaușescu nu li se făceau dușmanilor sistemului atâtea dosare penale câte s-au făcut în ultimii zece ani.

Amnistia și grațierea sunt un prim pas spre eliberarea țării de microbii patogeni care au infestat corpul social.

Orice om cu scaun la cap știe că instituția reabilitării e trecută în orice Cod Penal.

Fiecare creștin știe că doar Dumnezeu judecă pe veci.

 

Loading...

One Comment

  1. Autorul pune accentul pe implicarea servicii lor in viata politica sociala si economica a tarii ca motivatie princioala a legiferarii amnistiei si gratierii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Portocaliile” ne-au smuls bronzul de la Europenele de handbal feminin
România a pierdut medalia de bronz la Euro 2018 de handbal feminin, pierzând în finala ...