Nicușor Dan „îl fericește” cu un milion de euro pe ginerele lui Sile Cămătaru

Alina Maria Bogdan INVESTIGAȚII ACTUALITATE investigatii

Sub umbrela înființării unui parc, edilii useriști Radu Mihaiu și Nicușor Dan îi bagă-n traistă lui Manu Bombardieru două milioane de euro, conform anchetei cetațeanul.net.

Nu demult, primarul USR al sectorului 2, Radu Mihaiu, a expropriat un teren de peste 10.000 de mp pentru a construi Parcul Moroeni. Acesta ar fi fost în momentul respectiv în proprietatea lui Manu Bombardieru, finul lui Sile Cămătaru. Conform anchetei jurnalistice, despăgubirea încasată de acesta de la statul român va fi de aproximativ 2 milioane de euro.

Exproprierea acestui teren a fost inițiată de Primăria Sectorului 2 în august 2020, când valora 1 milion de euro și avea un alt proprietar. Deși cererea a ajuns la Consiliul General al Capitalei, a primit aviz negativ.

Terenul de 10.234 mp din Sectorul 2 al Capitalei, situat în strada Moroeni, nr. 56A, a fost cumpărat apoi, în decembrie 2020, de Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru, de la Michael Rossler pentru aproximativ 1 milion de euro, mai spun jurnaliștii de investigație.

Suspiciunile de complicitate a primarilor Nicușor Dan și Radu Mihaiu

Tranzacția a avut loc la câteva luni de la venirea la primăria Capitalei a lui Nicușor Dan, respectiv a lui Radu Mihaiu la Sectorul 2, foști colegi în USR și încă prieteni foarte buni, se arată în ancheta jurnalistică.

Între timp, procedura de expropiere a fost reluată de edilul de la Sectorul 2, anul trecut, când Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, a aprobat și Hotărârea de expropriere. Doar că, în 2023, cota de piață a acestui teren aproape că s-a dublat, conform expertizelor întocmite şi actualizate pentru anul 2023 de Camera Notarilor Publici, ajungând astfel la valoarea de aproximativ două milioane de euro. Practic, Manu Bombardieru a făcut un profit de 1 milion de euro în 3 ani, doar semnând un act de vânzare – cumpărare la momentul potrivit, mai spun sursele.

Cine este Manu Bombardieru?

Numele său real este Dan Emanuel Daniel și are 42 de ani. Pe lângă cartea de vizită dată de titulatura de ginere al lui Sile Cămătaru, Manu este proprietarul unui cunoscut club din Capitală, “Tranquilla.”

Nicușor Dan, complice la dezastrul și jaful de pe Arena Națională

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lupta de la Sectorul 1 / Mirel Palada vede o cursă electorală foarte palpitantă. Tudorache urcă spectaculos
Sociologul Mirel Palada a publicat recent o serie de date de cercetare privind intenția de ...