Dominic Fritz finanțează festivalul Pride, organizat de un ONG al consilierului său personal

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

În timp ce proiectele pentru Timișoara – Capitala Europeană a Culturii rămân nefinanțate de primăria municipiului Timișoara, Dominic Fritz, primarul orașului, finanțează cu 50.000 de lei pentru festivalul PRIDE, organizat în perioada 6-14 august. Proiectul este finanțat prin Centrul de Proiecte. Beneficiarul este organizația  FABER – The Capacity Building, care îi are în spate pe Andreea Iager-Tako și Norbert Tako (PLAI, AMBASADA, JazzTM și BEGA!), Valentin Mureșan, consilierul primarului și Cristina Potra Mureșan, scrie Ziua de vest.

De pe pagina organizației reiese că Valentin Mureșan, manager zonal Intel, a finanțat o parte din proiectele derulate. Acesta s-a întors în Timișoara după ce a muncit zece ani în Irlanda. A predat la Universitatea din Dublin şi a lucrat în cercetare. În Irlanda a fondat Movidius, un startup de procesoare şi softuri pentru tehnologii inteligente, pentru telefoane, drone şi smartcity. Avea să să se întoarcă în Timişoara în 2005 şi a deschis primul birou Movidius, care, mai târziu, avea să fie cumpărat de gigantul Intel, nota Adevărul.

De altfel, Asociația Centrul Cultural PLAI a lui Tako a mai primit în luna iunie 550.000 de lei de la Primăria Timișoara prin programul cultural prioritar TM2023 RESTART.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Penalii lui Cîțu nu provoacă protestul președintelui
Ludovic Orban a declarat la Bacău că există anumite forțe care sucesc mâini la spate, ...