I.P.S. Ioan al Banatului, către neomarxişti: „în apa în care v-am botezat am pus stropi din sângele eroilor de la Revoluţie”

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Prezent în studioul Radio Vocea Evangheliei, I.P.S. Ioan al Banatului, profund emoţionat şi cu lacrimi în ochi, le-a răspuns atât celor care astăzi lovesc în Biserică, cât şi tinerilor neomarxişti.

„Mesaj dedicat celor care ne denigrează”, a ţinut încă de la începutul interviului să precizeze. „Nu denigraţi o instituţie sau un edificiu, ci pe Hristos.”

„Cel care ridică braţul minţii trebuie să ştie că se luptă cu Hristos, Cel care nu a fost învins niciodată. El a biruit până şi moartea.”

Citeşte şi: Robert Chioveanu, președintele ANSVSA, a deschis război cu toată lumea

Le-a cerut celor care hulesc: „Nu-l mai răstigniţi pe HRISTOS a doua oară.”

Pentru ascensiunea mişcărilor neomarxiste şi aderenţa lor la publicul tânăr, Părintele, Întâistătătorul Banatului, se consideră şi el vinovat, alături de păstorii de suflete, că nu au făcut destul pentru a împărtăşi dinpotirul lui Hristos celor trecuţi prin grele încercări.

Citeşte şi: Ruşii au castel în inima României

„Astăzi, cei care înfig suliţa în coasta lui Hristos sunt cei care au fost botezaţi în sângele martirilor de la Timişoara, Bucureşti sau din alte locuri,” a mai spus Înalt Prea Sfinţia Sa.

A ţinut să mărturisească faptul că după 1989, celor botezaţi în apă li s-au pus picuri din sângele libertăţii dobândite pe străzile Timişoarei din timpul Revoluţiei.

Video AICI

El a mai spus că Hrisos a fost în mijlocul mulţimii care lupta pentru libertate. „A fost la Operă, printre oameni, nu a venit apoi să ceară certificat de revoluţionar.”

Mulţimea a scandat din toată inima, îşi mai aminteşte părintele: „Cu noi este Dumnezeu!” „Există Dumnezeu!” Şi a fost pentru că drept credincioşii l-au chemat.

Despre discursul urii, I.P.S. Ioan a spus că există trei factori: s-au împuţinat rugăciunile, nu-l mai chemăm pe Dumnezeu, nu mai facem fapte bune.

Tinerilor le-a recomandat să-l cheme pe Marele Învăţător să le rezolve temele. Îi va ajuta aşa cum a făcut şi cu marii savanţi ai lumii, fără să le ceară nimic a doua zi.

A recomandat credincioşilor să se roage: „Binecuvântează, Doamne, ţara asta!”

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Americanii mai cred încă în valorile capitalismului
În ciuda avalanşei de predicate ale neomarxismului universitar american, puternic sponsorizat de China, americanii continuă ...