Un sat din Noua Zeelandă declară “război” pisicilor de casă

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

O mică localitate din Noua Zeelandă a propus un plan extrem pentru protejarea faunei locale: interzicea totală a pisicilor domestice! Locuitorii din Omaui vor trebui să castreze, microcipeze și să înregistreze felinele la autoritățile locale. Iar când animalele de companie vor muri, stăpânii nu vor avea voie să ia alte pisici.

Autoritățile a afirmat că felinele sunt prădătoare înnăscute și din cauza faptului că oamenii nu le țin doar în casă, mănâncă insecte, păsări și reptile endemice Noii Zeelande. Oficialii au și înregistrări de pe camerele de supraveghere care le confirmă punctul de vedere.

Cei care nu vor să respecte planul vor primi întâi un avertisment. Dacă vor continua să refuze, oficialii locali vor veni să confiște felinele direct din case. Chiar și așa, locuitorii din Omaui au spus că vor rezista și că se simt șocați și păcăliți. O femeie din sat care are trei pisici care vânează șoarecii din casă a comparat propunerea autorităților cu una inspirată dintr-un “stat polițienesc”.

Iubitorii de feline și-au arătat revolta și pe rețelele de socializare și au arătat că și otrăvurile, mașinile și oamenii afectează foarte mult speciile locale de animale. Activiștii au contestat studiile prin care autoritățile neozeelandeze își justifică “războiul” contra pisicilor. Localnicii in Omaui au timp până la finalul lunii octombrie să depună amendamente.

 

Loading...

One Comment

  1. Niște ciudați ….pisicile sunt cele mai faine , multă energie pozitiva și bucurie când aI pisici pe lângă casa …..așa ca , rușinica „ciudaților ” !???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cercetători britanici: Naveta către birou ar trebui să fie inclusă în orele de muncă
O echipă de cercetători de la University of West of England este de părere că ...