Nicolae Ciucă solicită NATO mai multe trupe în jurul Mării Negre

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC Principal

Prezent la reuniunea preşedinţilor de Parlamente din statele membre ale Adunării Parlamentare a NATO, Nicolae Ciucă a prezentant angajamentul ferm al statului român în îndeplinirea sarcinilor ce derivă din membership-ul alianței nord-atlantice. De la tribuna sesiunii, a cerut mai multe trupe în bazele militare de pe teritoriul României, dreptul țării noastre de a-și reclădi industria de apărare și fermitate în dialogul cu Georgia și Republica Moldova, în vederea admiterii acestora în NATO.

VIDEO / Târăsc Codul Rutier la judecata constituțională. Drugtestele sunt jafuri. Ciucă cere mai multe trupe

“Trebuie să ne concentrăm pe consolidarea bazei noastre industriale de apărare pentru a ne asigura că NATO rămâne capabilă şi pregătită să apere fiecare centimetru din teritoriul său. De asemenea, este evident că trebuie să menţinem o prezenţă puternică a NATO în regiunea Mării Negre,” a ţinut să precizeze Nicolae Ciucă.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că, în plus, trebuie să creştem nivelul dialogului politic şi al sprijinului practic pentru ceilalţi parteneri estici, în special Republica Moldova şi Georgia.

”Privind spre viitor, România va continua să pledeze pentru o cooperare consolidată şi pentru împărţirea sarcinilor în cadrul Alianţei. Credem într-un NATO robust şi rezilient, care să se adapteze noilor ameninţări, inclusiv războiului cibernetic şi tacticilor hibride. Angajamentul nostru faţă de viitorul NATO este de neclintit şi suntem pregătiţi să contribuim la deciziile strategice care vor contura următorii 75 de ani ai Alianţei noastre,” a arătat Ciucă.

El a menţionat că ”forţa NATO constă în unitatea noastră şi în valorile noastre comune.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rezultatele politicilor PSD: creșterea economică din primele trei luni, mai mare decât se estimase inițial
 Deși România se confruntă cu un context economic regional dificil, Guvernul condus de Marcel Ciolacu ...