Vistiernicul Arhimandrit Calopie și-a luat limuzină electrică

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Arhimandritul Caliopie Ichim al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și-a luat mașină electrică, spunând într-o predică, altfel decât Matei 6,19: “Nu vă adunați comori pe pământ, unde le distrug moliile și rugina și unde le sapă și le fură hoții, ci adunați-vă comori în Cer!” – că „nu trebuie să ne ferim de bogăție, bogăția nu dăunează.”

De curând, cel mai harnic „lucrător” al Arhiepiscopului Calinic, omul cheie al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, adică arhimandritul Caliopie Ichim, pe numele său real, Cristian Ichim, s-a pricopsit cu o „sărăcie de mașină” electrică, un automobil Skoda Enyaq iV, care să-l poarte ca vântul și ca gândul prin drumurile prăfuite și batătorite ale Arhiepiscopiei, ne informează surse călugărești.

Prețul unei astfel de limuzine este între 45.000 – 65.000 euro. Sursele se întreabă de unde a avut călugărul bani, știindu-se că în stăreție nu există salarii.

Apropiații cred că ar fi un credit luat de la Casa de Ajutor Reciproc a Arhiepiscopiei, pe care o conduce.

Într-o predică, acesta a spus că nu trebuie să ne ferim de bogăție, bogăția nu dăunează.

Arhimandrit este cel mai înalt rang onorific bisericesc care se conferă monahilor, de regulă pentru merite duhovnicești și/sau administrative deosebite. Acesta ar fi omul de bază al lui Calinic.

Nicolae Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordinară

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Continuă disputa Rareș Bogan- Mihai Tudose: fostul premier era la bufet, când europarlamentarii liberali se băteau pentru banii fermierilor
 Continuă seria disputelor dintre europarlamentarii: Rareș Bogdan și Mihai Tudose. După ce fostul prim ministru ...