Nicolae Ciucă: la finalul anului 2024, vom circula pe drum expres Craiova-Pitești

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Drumul expres dintre orașele Craiova și Pitești va fi complet dat în folosință la finalul anului 2024, a declarat președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă.

Ciucă a subliniat că acest contract a început în perioada guvernului PNL (deci fără PSD la guvernare). Liderul PNL a subliniat că, din momentul finalizării acestui drum expres, se va putea circula, pe drum expres sau pe autostradă, de la Craiova până la Constanța.

Președintele Senatului a făcut aceste declarații la data de 19 decembrie 2023, cu prilejul unei vizite la unul dintre șantierele viitorului drum expres. Șantierul se află pe tronsonul 3, Valea Mare – Colonești. Despre acest tronson, Ciucă a precizat că va fi dat în folosință în perioada 23 – 24 decembrie 2023.

Împreună cu Nicolae Ciucă, pe șantier s-a aflat și președintele PSD, premierul Românie, Marcel Ciolacu și vicepremierul Sorin Grindeanu, precum și Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Drumul expres Craiova-Pitești era prevăzut, încă din 2008, de la semnarea contractului de privatizare cu FORD, ca angajament al statului român.

Atacurile cu drone din Marea Roșie aruncă în aer prețul la energie în Europa

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
«Occidentul pune la cale un maidan în Serbia» Vučić i-a făcut pe rebeli „golani”
Ieri seară, protestul opoziției din capitala Serbiei a denaturat în violențe. Protestatarii au spart geamurile ...