George Simion a ridicat în picioare suporterii Fratelli d’Italia, după o vizită privată la Papa Francisc

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Președintele AUR, George Simion, a ținut un nou discurs în Italia, în cadrul unui eveniment politic de anvergură, Atreju, organizat annual de partidul Fratelli d’Italia al Georgiei Meloni, al cărui invitat special a fost antreprenorul și CEO-ul Tesla, Elon Musk.

Motto-ul evenimentului de anul acesta a fost „Bine ai revenit mândria italiană.” Cu această idee și-a început discursul George Simion, ținut în limba italiană, din respect pentru participanți.

Eu sunt latin. Și sunt român. Voi sunteți foarte mândri că sunteți italieni, așa cum noi suntem mândri că suntem români. Împreună, trebuie să fim mândri că suntem latini și trebuie să-i redăm gloria civilizației noastre, a spus liderul AUR, pe scenă.

George Simion a vorbit în cadrul panelului „Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european” din care au mai făcut parte, printre alții, Raffaele Fitto, ministrul italian al afacerilor europene, Jorge Buxade Villalba, vicepreședinte ECR, Assita Kanko, vicepreședinte grupul ECR din Parlamentul European, Carlo Fidanza, liderul delegației Fratelli d’Italia din Parlamentul European.

Pledoarie pentru un guvern de centru-dreapta la Bruxelles

Încă de la început, liderul AUR a transmis audienței că va câștiga alegerile europarlamentare din 2024.

Vom câștiga următoarele alegeri europene din România. Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia, a mai afirmat George Simion.

Iar, după alegeri, la Bruxelles se va instala un guvern de centru-drepta, este dorința lui George Simion, care nu mai vrea modelul Ursula von der Leyen sau Romano Prodi, considerat fondatorul politicii de centrul-stânga italiană, fost șef al Comisiei Europene, între 1999-2004, și de două ori premier al Italiei.

VIDEO AICI!

Modelul nostru politic și liderul nostru nu este Romano Prodi, nu este (n.r. Enrico) Letta, nu este Elly Schlein, nu este Franz Timmermans, nu este Ursula von der Leyen. Modelul nostru politic este încă aici, la Roma. Tinerii noștri din București, eu sunt președintele partidului suveranist din România, ca și tinerii de aici din Roma, cântă „Avanti ragazzi di Buda” (n.r. cântec anticomunist italian). Acest cântec „Avanti ragazzi di Buda” amintește de lupta pe care noi am dus-o împotriva comunismului, a mai spus Simion.

Liderul AUR a avut și un dar pentru Giorgia Meloni, supranumită „leoaica Europei”: o grafică a Columnei lui Traian, pe care a cumpărat-o dintr-un magazin de antichități din fața Castelului San Angelo.

A folosit desenul în discurs pentru a face o trimitere istorică la rădăcinile noastre latine. Apoi, i l-a oferit premierului italian.

Am intrat într-un magazin de antichități din fața Castelului San Angelo. Am găsit asta. Este desenul Columnei lui Traian. Noi, cu Dacia, suntem aici. Este un vechi desen, realizat de Stefano Duperac, în 1575. Avem, la București, o copie a Columnei lui Traian realizată în 1934. Soluția pentru rădăcinile noastre latine, pentru rădăcinile noastre creștine este aici, la Roma, este aici, cu liderul vostru, cu Leoaica Europei (n.r. Giorgia Meloni), este aici la Guvernul Italiei de centru-dreapta.

„Vom prelua guvernarea la București”

Pentru a o încuraja să continue lupta în fruntea guvernului Italiei. În curând, vom reuși și noi sa luăm guvernarea în România și nu va mai fi singură, a transmis președintele AUR.

În backstage, șeful AUR a dat mâna cu miliardarul american, Elon Musk, care a fost la eveniment însoțit de fiul său de trei ani, X. Cei doi au schimbat câteva cuvinte despre politică, progres tehnologic și natalitate.

Elon este foarte simplu, modest. Am vorbit despre diferența de percepție a ecologiștilor extremiști de azi, care vor să oprească activitatea economică, pe motive inventate. Despre progres tehnic. Și despre natalitate, care trebuie să crească peste tot unde trăim, în România, Italia și Statele Unite, a spus George Simion, în exclusivitate, pentru Gândul.

Bugetul SRI a crescut de cinci ori în mandatul lui Iohannis. “Singurul lucru bine făcut,” consideră avocatul Dan Chitic

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Atacurile cu drone din Marea Roșie aruncă în aer prețul la energie în Europa
Atacurile cu drone ale mișcării Houthi din Yemen asupra navelor comerciale din Marea Roșie au ...