Nicolae Ciucă le-a făcut cunoștință miniștrilor cu ION, primul robot din administrația centrală

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

La începerea ședinței de guvern de azi, premierul Nicolae Ciucă le-a făcut cunoștință miniștrilor cu ION, primul robot din administrația centrală. El va fi consilier onorific. Cineva glumea că el va fi singurul consilier care nu va striga la contribuabili.

Numele său vine de la cuvântul „NOI,” în oglindă, fiind un proiect dezvoltat de către cercetătorii români, „un sistem care foloseşte inteligenţa artificială pentru a capta rapid şi automat părerile, doleanţele românilor, folosind informaţiile din spaţiul public,” a adăugat şeful Executivului.

„Pentru mine şi sunt convins că şi pentru dvs, acest demers reprezintă un motiv de bucurie pentru că e un demers al cercetătorilor, al profesorilor de top din domeniu, al firmelor şi companiilor din domeniu. Deci este un proiect românesc 100%”, a spus Nicolae Ciucă.

citește și: Adrian Năstase: mai e valabil tratatul ruso-moldovenesc?

Ca atare, apreciez că acest demers nu va face nimic altceva decât să îi ajute pe români să fie auziţi mai bine şi în fiecare zi. Le mulţumesc pe această cale pentru propunerea pe care au făcut-o, le mulţumesc pentru iniţiativa de a fi venit la sediul Guvernului şi a avea un dialog dacă suntem interesaţi pentru promovarea unui astfel de proiect. Eforturile depuse de cercetători, profesori, de cei pasionaţi de acest domeniu nu fac altceva decât să pun în practică şi să dea sens inteligenţei artificiale, pentru că un om, chiar şi Guvernul şi instituţiile de la nivelul statului nu ar avea capacitatea să îi asculte şi să îi reprezinte pe toţi românii.”, a declarat presei Nicolae Ciucă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Inteligența Artificială – cum influențează aceasta modul în care navigăm pe internet?
Inteligența artificială este o actualitate, mai ales la momentul actual și în rândul publicului larg ...