Gigi Becali dezvăluie suma pentru care ar vinde FCSB

Andrei Marcu SPORT fotbal

FCSB a fost umilită în grupele Conference League de puștii de la West Ham United. Imediat, patronal Gigi Becali a anunțat că vinde jucătorii și renunță la echipă. Acum, conform GSP.ro, a reevaluat situația. Și-a făcut o serie de calcule.

„Nu mai cumpăr jucători… Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

citește și: Democrații reiau controlul asupra Senatului american

La prima echipă la fel. Văd ce pot da afară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraier. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet. Nu poți să știi încotro merge lumea. Pandemie, război… Nu poți să îi dai seama”, a spus Gigi Becali la ProArena, conform gsp.ro.

Pe Octavian Popescu vrea să-l vândă pe persoană fizică

„Eu vreau doar banii pe care i-am dat. Am dat 9,3 milioane de dolari când am transformat echipa, când am „furat” echipa, cum se zice… Am furat echipa, dar am dat 9,3 milioane de dolari, când erau banii cât roata carului. Și mai vreau 6 milioane, bani dați de mine. Deci eu vreau 15 milioane!

Dacă văd că Tavi crește (0ctavian Popescu, 18 ani, un tânăr cu potențial n.a.), o dau fără Tavi. Pe el vreau să iau eu banii. Ce, nu găsesc soluții juridice?”, a încheiat Gigi Becali.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Încă o gafă marca Biden: A confundat Cambodgia cu statul Columbia din SUA
Românii erau mari comentatori ai gafelor Vioricăi Dăncilă. Astăzi, aceeași critici nu se mai resfrâng ...