Alin Nica: Ludovic Orban trebuie să știe că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce președintele Ludovic Orban a anunțat că va invalida, conform statului, alegerile din PNL Timișoara, unde susține că nu toți liberalii au fost primiți la Conferința Municipală, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, i-a transmis liderului liberal că acţiunile în forţă ”reprezintă o pată pe obrazul PNL” și că persoanele cu comportament interlop nu pot face parte dintr-un partid liberal.

„Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban – Ambruş – Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar şi mai bine ar fi să-l citească înainte să acţioneze”, a scris Alin Nica pe pagina de Facebook.

Scandalul de la intrare

Alin Nica a condamnat manifestările violente de la Conferinţa de alegeri a PNL Timişoara.

„Comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruş – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL şi nici cu spiritul democratic care a consacrat Timişoara. Aceşti indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timişoara care se va repara în timp, cu eforturi mari şi susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefireşti”, a mai scris Nica.

Liderul interimar al PNL Timiş a arătat că organizaţia municipală are o conducere legitim aleasă după Conferinţa de sâmbătă şi că totul va reveni la normal.

„Alegerile PNL Timişoara au avut loc, avem o conducere legitim aleasă pentru următorii 4 ani. În ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timişoreni”, a mai scris Nica.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi din cei 17 înscrişi, viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.

Scandalul la alegerile PNL Timişoara a continuat şi sâmbătă, încă de când s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator n-au putut pătrunde în incintă.

Aceştia au început să vocifereze, iar forţele de ordine ale centrului comercial, respectiv ale Poliţiei supraveghează intrarea în mall, unde au loc alegerile.

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost desemnat câștigător, în urma numărării voturilor.

Guvernul de dreapta de la Atena a deschis trei mine de aur, zinc și cupru

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mărturia olografă a lui Iulian Vlad / Teroriștii din decembrie 1989 erau români
”Cine a tras în noi/16-22?” era strigătul manifestanților ani de zile, în căutarea adevărului despre ...