Roșia Montană va rămâne în sărăcie lucie forever. Bye Bye investiții! anunță Gabriel Biriș, fost secretar de stat la finanțe

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Introducerea Roșiei Montane pe lista UNESCO bucură pe unii și pe alții îi întristează. “Am pierdut orice șansă de a câștiga procesul intentat de GR la ICSID (unde, să nu uităm, am pierdut pentru mult mai puțin, procesul cu European Drinks). România va trebuie să plătească peste 4 mld de USD despăgubiri”, afirmă avocatul de business Gabriel Biriș, fost secretar de stat la finanțe, în guvernul Cioloș.

Primarul din Roșia Montană, Eugen Furdui, a explicat în zadar autorităților că zona este monoindustrială.

citește și: O țară din UE cu datorii își va pierde suveranitatea, afirmă Wolfgang Schäuble, ministru de finanțe al Germaniei

“Zona va rămâne în sărăcie lucie forever. Bye Bye investiții, locuri de muncă bine plătite într-o zonă în care oamenii au trăit din totdeauna din minerit”, mai explică Biriș, în contradicție cu useriștii, foști colegi de guvernare.

“Evident, aurul, argintul si alte metale rare vor rămâne îngropate acolo – așa cum și gazul stă si va sta pe fundul Mării Negre (by the way, se mai aude ceva de modificarea legii offshore promovate de Dragnea și Vâlcov, lege care a blocat investițiile în exploatare?), pentru decenii de acum încolo, fără a putea aduce o contributie la creșterea economică a României”, conchide finanțistul, pe pagina sa de facebook, mărturisind că a fost la Roșia Montană, unde nu există niciun restaurant.

“De ce bucuria asta?”, încheie pesimist autorul.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cozmin Gușă: UE ne-a rezervat statutul de rezervație pentru urșii bruni
Tot mai mulți urși ucid oameni. Și, totuși, românii nu s-au revoltat la fel ca ...