PUNCTAJ PSD: Nu se pune problema unei reveniri a lui Liviu Dragnea în PSD

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Sub titlul de “Agenda Zilei 15 iulie 2021”, mai mulți lideri ai PSD au primit un punctaj *Despre eliberarea lui Liviu Dragnea.* Este cunoscut că departamentul de comunicare al partidului este condus de unul din “buzunarele SRI,” om care l-a consiliat și pe Sorin Grindeanu, pe vremea când era prim ministru.

Iată punctajul!

o Liviu Dragnea este o persoană care a suferit, a trecut printr-un moment dificil al vieții sale.  Îi dorim să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea. Declarațiile sale de la ieșirea din penitenciar sunt în mod evident marcate de perioada grea prin care a trecut.

o În orice caz, afirmațiile sale despre cum e acum PSD nu au nicio legătură cu realitatea. Este adevărat că PSD s-a schimbat mult după plecarea dânsului din partid, dar în cu totul alt sens decât cel sugerat de domnia sa.

o Noul PSD este un partid care și-a redeschis ușile către Europa, care și-a rezolvat problemele de integritate politică, un partid care a pus capăt războiului cu justiția și un partid care apără valorile naționale.

citește și: Ziariștii timișoreni îi cer lui Dominic Fritz să-și publice diploma universitară și domiciliul din buletin

o Amintiți-vă că anul trecut când Guvernul Orban voia să vândă companiile naționale, PSD a fost cel care a oprit jaful, prin legea care interzicea vânzarea acțiunilor statului în plină pandemie. Probabil că dacă ar fi citit programul de guvernare propus de PSD la ultimele alegeri, Liviu Dragnea ar fi văzut că PSD promovează patriotismul economic, politicile de apărare a firmelor românești și a angajaților români din multinaționale.

o Tot acest PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului. Acolo sunt adevărații adversari ai drepturilor omului la care ar trebui să se refere Liviu Dragnea.

o Sunt fără îndoială lucruri bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea ca președinte PSD, cum ar fi câștigarea alegerilor din 2016 – aceste lucruri nu vor fi niciodată negate. Dar în același timp au fost și multe probleme grele lăsate în PSD după plecarea sa, care au trebuit rezolvate de noua conducere a partidului. Amintiți-vă doar scorul electoral la care a fost atunci PSD și cel pe care îl are acum. Asta arată că multe dintre problemele lăsate atunci au fost rezolvate.

o Nu se pune problema unei reveniri a lui Liviu Dragnea în PSD pentru că legile și statutul partidului nu permit acest lucru. De fapt, chiar Liviu Dragnea însuși, prin declarațiile sale, se pare că intenționează să meargă pe alt drum decât cel pe care merge PSD… Este alegerea dânsului. Îi dorim multă sănătate”, se scrie în punctajul departamentului de comunicare al PSD.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cîțu, în revista Grinnell College: „trebuie să luptăm pentru drepturile gay-ilor și ale lesbienelor”
Cu un zâmbet crispat, Florin Cîțu, absolvent al Colegiului Grinnell în ’96, recunoaște că a ...