Clotilde Armand, desființată în 10 puncte de fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

„De ce este Clotilde Armand în permanent conflict, din 2016 până în prezent, atât în interiorul partidului, cât și în afara lui? – se întreabă Claudia Postelnicescu, fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov, pe pagina de facebook.

1) Clotilde Armand nu a dovedit, niciunuia dintre membrii USR, că are vreo competenţă reală în management. De facto, Clotilde Armand a lucrat într o companie franceză de stat, unde a obținut un contract bănos prin intermediul ministrului de atunci al fondurilor europene, Cristi Ghinea, ceea ce a obligat-o ulterior să fie „promovată” în managementul francez, ca să nu fie acuzată de trafic de influenţă aici.

2) Clotilde Armand strălucește printr o desăvârșită lipsă de adecvare la realitate și printr un talent exorbitant – pe nervii și banii noștri acum – de a aduna în jurul ei oameni extrem de nepregătiți profesional, șomeri de succes dacă nu s-ar fi agățat de ea. În consecință, cine oare să o sfătuiască să reacționeze echilibrat, business,  că doar e meta manager de top, și nu prin isterie și propagandă că o ucide Mafia? Nimeni.

3) În rolul de lider al filialei USR Sector 1 a recurs tot timpul la mijloace lipsite de scrupule pentru a-și menține puterea cu orice preț, una dintre tactici fiind scandalul și deraierea atenției de la problemele reale prin găsirea unui țap ispășitor. Acum are doi: Romprest și consilierii PNL.

4) Ca aşa zis lider de filială a determinat toţi oamenii capabili să o părăsească, întrucât armata de lingăi de care este înconjurată nu are nici principiile pe care le clamează, nici creier suficient să priceapă ce le-ar profita ca demers. De aceea, și acum, foști susținători înfocați ai ei s au alăturat echipei lui Dragoș Pâslaru. Cât timp a condus filiala, Clotilde nu a crescut niciun alt lider alternativ. Doar ea.

5) Clotilde Armand s-a remarcat permanent printr o voracitate excesivă de parvenire politică, cu orice preț. De aceea a candidat peste tot, deşi e înfiorător de ignorantă în cultura politică, cultura generală și înțelegerea unor situații politice în care singură se pune. Candidatura ei la europarlamentare a fost un fiasco total din punctul de vedere al plus valorii aduse cursei, dar un bun exercițiu pentru ea de a-și creste notorietatea și capacitatea de a seduce electoratul, principalul ei talent fiind seducerea prin vorbe.

citește și: Cozmin Gușă avertizează CNA că sunt posibile acțiuni de publicitate mascată în dezbaterile privind vaccinarea copiilor

6) În interiorul USR-PLUS, Clotilde Armand nu este agreată de nimeni, inclusiv de gruparea Ghinea-Barna, care ar fi scăpat de ea încă din 2018, dacă ar fi putut. Având în vedere distrugerea permanentă pe care o aduce asupra partidului, cred că regretă acum. Permanent, Clotilde trebuie apărată de partid, pentru că permanent are un conflict undeva, și permanent se poziţionează ca victima, dar și erou salvator neînțeles. E permanent confuză cu privire la ceea ce vrea și nimeni nu e capabil să o ajute să vadă realitatea. Lingăii din jurul ei îi vând această narațiune cu lupta cu Mafia, pentru că adoră să fie Ioana d’Arc și, în fond, s au construit atâtea cariere pe anti-corupție de către oameni care sunt fundamental viciaţi moral.

7) Clotilde Armand nu a pus și nu va pune niciodată interesul public deasupra celui personal. Aşa funcționează ea, doar pentru ea. Iar oamenii din jurul ei la fel, întrucât dacă ea pierde, ei sunt nimeni pe lume.

8) Clotilde Armand și-a trădat întotdeauna aliații și oamenii fideli, dacă situația de oportunism i-a cerut o. De aceea a rupt și protocolul cu PNL, partid care a ajutat-o enorm să obțină acest mandat. Convingerea ei e că l-a obținut singură, iar băieții aia care fugeau cu niște saci de voturi prin secție, din echipa ei, sunt doar o ficțiune a Mafiei. Clar.

citește și: Alin Nica îi cere lui Dominic Fritz să demisioneze

9) Clotilde Armand a dovedit în acest mandat, până acum, că CV ul ei de manager este o impostura. La fel cum a acaparat, prin propagandă, minciună și trădări, puterea în USR, la fel și-a construit imaginea de manager de succes, contrazisă flagrant de realitate.

10) În final, nu cred că prioritatea lui Clotilde este să rezolve situația cu Romprestul, ci să continue construcția unui brand de luptătoare cu Mafia, pentru scopuri politice ulterioare. În consecință, luați cu un drob de sare toate comunicările ei pe subiect, unde nu expune situația de facto, ci personalizează permanent asa zisa luptă a ei cu Mafia și niște principii puternice, pe care în fapt nu le a dovedit niciodată”, a scris Claudia Postelnicescu pe Facebook.

desen de Ștefan Popa Popa’S. A apărut în „România liberă” dintr-o ediție a anului trecut

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
I-au închis gura judecătoarei Adriana Stoicescu. “Vă doresc dictatură plăcută!” este mesajul ei
Judecătoarea Adriana Stoicescu, un ghimpe în șezutul sistemului, este cercetată disciplinar, ca urmare a articolelor ...