Alin Nica dă semnalul că merge cu Ludovic Orban

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

La sfârșitul săptămânii trecute, Alin Nica, președintele CJ Timiș, a fost împreună cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pe șantierul centurii de sud Timișoara. “Am vrut să vedem de ce constructorul, firma Tirrena Scavi, are doar două viteze atunci când vorbim de ritmul lucrărilor: încet și încetișor.

Nica și-a exprimat totala nemulțumire față de modul de avansare a lucrărilor.

Au trecut luni bune de la vizita precedentă pe șantier, iar gradul de realizare a crescut cu doar câteva procente, de la 23 la 27 la sută. Sunt complet nemulțumit de ritmul în care se lucrează și am cerut CNAIR, prin reprezentanții DRDP Timisoara, să îi impună constructorului să crească ritmul, să mobilizeze mai mulți muncitori, dar și utilaje,” a scris Alin Nica pe pagina sa de socializare.

Alin Nica este președintele interimar al PNL Timiș.

Citește și: Clotilde Armand, desființată în 10 puncte de fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov

Pe vremea când Ludovic Orban era ministrul transporturilor în guvernul Tăriceanu a desființat contractul cu o firmă grecească ce nu-și realiza obiectivele pe ruta Timișoara – Lugoj, în urma unui contract păgubos semnat de Miron Mitrea.

De asemenea, studiul de fezabilitate pentru Centura Timișoarei s-au realizat tot în mandatul de ministru al lui Orban. Nici după 15 ani, centura nu e finalizată.

Orban mizează pe susținerea PNL Timiș la Congres

„Filiala Timiș este una dintre filialele puternice, care va avea un număr important de delegați. Deocamdată suntem la faza alegerilor la nivel local și județean. După finalizarea conferințelor județene și alegerea noilor conduceri la nivel local și județean va urma implicit campania, în care centrul director județean va decide delegații și susținerea pe care o acordă. Toți cei care mă cunosc știu că pe lângă relațiile avute cu liderii filialelor și cu parlamentarii, președinții consiliilor județene, ei știu că am avut relații bune cu membrii PNL, cu primarii PNL, consilierii județeni și locali (…) și întotdeauna am făcut campania de la om la om, ca să conving că proiectul pe care îl propun pentru PNL e cel mai bun. Ca atare mizez pe o susținere care s-a arătat și la Congresul PNL”, a conchis Orban.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Am mai pierdut o minune / Cascada Bigăr s-a prăbușit
Cascada Bigăr, declarată cea mai frumoasă din lume în 2014, de către o revistă internațională ...