Alin Nica îi cere lui Dominic Fritz să demisioneze

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

O amendă de 21 de milioane de Euro, data companiei de căldură COLTERM, pentru neachiziționarea certificatelor verzi, impuse de lege, îi încaieră pe Dominic Fritz, primarul USR-PLUS al Timișoarei și pe Alin Nica, președintele liberal al județului Timiș.

La începutul iernii, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a reușit să aducă promisiuni de bani de la guvern pentru Timișoara, mai mult decât au obținut alte primării conduse de liberali.  Numai că după cinci luni, Primăria Timișoarei n-a reușit să depună un proiect sustenabil de atragere de fonduri guvernamentale.

Printr-o postare pe pagina de facebook, Alin Nica, extrem de furios pentru că primarul dă vina pe el, din cauza incapacității administrative a celui ce și-a delegat toate atribuțiile șegale, aici fiind vorba despre primarul Dominic Fritz, Colterm trebuie să plătească o astfel de sumă uriașă.

citește și: Cea mai mare pictură murală din România

„ Când şi-a impus oamenii din anturajul de partid în Consiliul de administraţie, Dominic Fritz a ştiut de Colterm. În afara aplicării tehnicii struţului, de fiecare dată când a fost vorba de soluţii concrete, ce a făcut Dominic Fritz pentru prevenirea dezastrului de la Colterm? Fără să aibă o explicaţie logică, astăzi dă vina pe fostul primar (Nicolae Robu – n.r.), pe Guvern, pe mine, pe oricine”, arată Alin Nica, printr-o postare pe facebook.

Preşedintele CJ Timiş remarcă şi o afirmaţie a primarului Dominic Fritz, dintr-un comunicat remis presei, marţi, în care edilul spune că a avut în ultimele două luni discuţii „purtate cu discreţie şi responsabilitate” cu membrii Guvernului, cu vicepremierul Dan Barna şi cu premierul Florin Cîţu „despre o suplimentare pentru reechilibrarea bugetului local, din care urma să mai fie plătită o tranşă din datoriile istorice”, dar tot acest efort „a fost aruncat în aer de Alin Nica, printr-o postare pe Facebook în care se lăuda că a rezolvat problema banilor”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Streinu Cercel a învins RISE PROJECT în primă instanță
Instanța Tribunalului Municipiului București i-a dat câștig de cauză lui Adrian Steinu Cercel și Insititului ...