City Manager-ul penal al Iașiului a intrat în concediu de paternitate

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Fostul City-Manager al municipiului Iași, Gabriel Harabagiu, și-a pierdut funcția, în urma inculpării sale în dosarul blocului din Sărărie al familiei Asimionesei, dar Mihai Chirica îl ține aproape, într-o funcție în care nu se ocupă de nimic. El a mai fost viceprimarul pesedist din vremea guvernării Ponta.

Primarul Mihai CHIRICA, proaspăt suspendat din PNL, îi oferă o funcție de Șef Serviciu și un salariu brut de 11.500 lei la Serviciul Relații Comunitare și Politici Publice. A stat o lună și acum a trecut în concediu de paternitate, informează  Fostul viceprimar, care acum este în conccediu, nu are subordonați: serviciul pe care îl conduce este de fapt o fantomă fără nicio zi de activitate, informează Reporteris.ro.

Conform fișei de atribuții aprobată în CL, directorul Serviciului Relații Comunitare și Politici Publice promovează economia Iașului și stabilește relații cu parteneri economici locali, naționali sau internaționali. Fostul city-manager declară însă că, în următorii 2 ani, nu mai calcă prin Primărie. „Plec în următorii în concediu de creștere a copilului”, spune Harabagiu.

Gabriel Harabagiu, inculpat în dosarul blocului din Sărărie al familiei Asimionesei, a fost demis din funcția de manager al orașului. Harabagiu, pus sub control judiciar, a cerut concediu de odihnă pentru o lună.

Citește și:

Corina Șuteu ”s-a lipit” de un contract de 10.000 de Euro pe lună la Primăria Timișoarei

Într-o scurtă discuție cu REPORTER DE IAȘI, fostul viceprimar, întrebat despre funcția și activitatea de la Serviciul Relații Comunitare și Politici Publice, a spus că, pentru doi ani, nu mai răspunde la nicio întrebare legată de Primăria Iași.
„Acum am concediu de odihnă pentru o lună. Imediat ce-l termin intru, pentru doi ani, în concediu de creștere a copilului. Asta voi face în următoarea perioadă”, a spus Gabriel Harabagiu.

Pe vremea când era viceprimar al Iașiului, mai scrie presa locală, soția sa Mădălina Harabagiu, reprezenta interesele unei companii conduse de un fost muncitor în construcții, New Bauen Build SRL. Aceasta a primit mai multe spații pentru tonete. Jurnaliștii locali susțin că în realitate era firma ei.

Fostul viceprimar a trimis interlopii pe capul jurnaliștilor și a deschis procese împotriva lor.

Legea română privind incompatibilitatea are prevederi clare legate de conflictul de interese și de veniturile obținute de soție.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Președintele Academiei Române: Cum e corect “Paște” sau “Paști”?
Marele istoric român, Ion Aurel Pop, președintele Academiei Române, dezleagă enigma: cum se scrie corect ...