Bătălia pentru sănătate / Costache sau Cîrstoiu? Unul scos din joc de dosarul DNA

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Demiterea lui Vlad Voiculescu a dus la mari tensiuni în coaliția de guvernare. Prin prestația dezastruoasă a ministrului pluserist, “USR-PLUS s-a lins pe bot de vreo altă nominalizare,” susțin sursele din Palatul Victoria.

De aproape două luni, Victor Costache, fostul ministru al sănătății (care și-a depus demisia la primele cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, în martie anul trecut) este consilier onorific al premierului Florin Cîțu. Aceleași surse suțin că el a fost adus de Klaus Iohannis pentru a talona ieșirea intempestivă, în décor, a lui Voiculescu. De fapt, chirurgul sibian a fost recomandat de președinte și la primul mandate.

citește și: Securicii au plătit bani grei pentru a fi „aleși ai poporului”

Liberalii vechi l-ar dori Cătălin Cîrstoiu, fost director la Municipalul bucureștean, demis de Florin Bodoc, pe vremea cât era ministrul sănătății din partea PSD.

Problema lui e că are un dosar la DNA pentru o achiziție supraevaluată a unui aparat pe care a dat 2 milioane de euro, în loc de 400.000-500.000 cât ar fi fost prețul corect, pe vremea mandatului său de manager.

Dintre Costache și Cîrstoiu, fiul lui Ion Cârstoiu, fesenist de frunte după 1990, președintele îl prefer pe chirurgul sibian. Ludovic Orban se opune.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine participă la funeraliile Prințului Philip?
Prințul Philip, soțul Reginei Marii Britanii, cunoscutul Duce de Edinburgh, va avea astăzi funeralii cu ...