Consilieră atee a USR+, desant cu jandarmi, la hotelul sponsorului Timișoara Sarances

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Zilele trecute, Ana Munteanu, o actriță de mâna a treia din București, adusă de iubitul ei la Timișoara și “unsă” consilier local pe lista alianței USR-PLUS a organizat un desant cu jandarmi la hotelul lui Dan Dinu, „părintele” echipei de rugby Timișoara Saracences, cel care a adus 10 trofee orașului, în opt ani de management.

Mai mult decât atât. a tocmit patru prieteni, care aveau rolul de a face pe clienții în restaurant. Administratorii nu au căzut în cursă. Le-a spus acestora că pot fi serviți dacă se cazează în hotel.

Administratorul hotelului susține că a fost o provocare. Echipa de avocați ai firmei care administrează clădirea și localul de la parter vor depune plângere penală împotriva ei pentru provocare, iar prefectului pentru abuz în funcție.

Managerul hotelului susțin că cei patru clienți, aflați la masă, surprinși de desantul consilierei, erau deja clienți ai hotelului, ceea ce nu contravine legislației privind restricțiile din timpul pandemiei.

Codul administrativ nu prevede în niciun capitol rolul de detectiv privat al alesului local, nici că are dreptul de a da comenzi comandamentului de jandarmi.

Citește și: VIDEO / Orban, despre Rareș Bogdan: Nu am crescut eu șarpele la sân

Alesul local nu e detectiv particular

Pentru că a încălcat legea, prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, susținut de USR+, se va trezi cu o plângere penală pentru abuz în serviciu.

Dan Dinu este om de afaceri. El este sponsorul Timișoara Sarances. Recent s-a retras din conducere, dar mai continuă să ajute echipa, fostă campioană națională.

Ana Munteanu este o actriță din București, adusă la Timișoara, de iubitul ei. Când a jurat pentru funcția de consilier a refuzat să atingă Biblia.

La B1 Tv, a fost ironizată de trupa Radio Erevan că ar fi simpatizantă a lui Ana Pauker.

citește și: Când va fi vacanța de Paște? Ministrul educației aduce bucurie elevilor

Desantul a fost transmis pe pagina ei de facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tartorul banilor europeni, muzica și dansul Ninja
Cristian Ghinea are un plan serios de construire a unei rețele de influență pe banii ...