Când va fi vacanța de Paște? Ministrul educației aduce bucurie elevilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Pentru a limita mobilitatea în perioada Paștelui Catolic și Ortodox, Sorin Câmpeanu, ministrul educației naționale, a anunțat că vacanța de primăvară se va prelungi din 2 aprilie, până în 4 mai 2021.

Paștele Catolic va fi în data de 4 aprilie, iar cel ortodox în 2 mai.

citește și: Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

„Am propus modificări în structura anului şcolar. Propunând o vacanţă de primavără din 2 aprilie – 4 mai, va cuprinde perioada sărbătorilor pascale catolice şi ortodoxe. Vacanţa de primăvara va fi prelungită cu trei săptămâni, începând cu 2 aprilie până pe 4 mai. Astfel, perioada lunii aprilie, care este cea mai critică din perspectivă epidemiologică, va beneficia de o scădere a mobilităţii”, a spus Cîmpeanu.

Nu sunt restricții de Paște

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a anunțat recent că nu a existat anul acesta vreo discuţie oficială despre restricţii de Paşti, deciziile referitoare la perioada pascală urmând a fi rodul exclusiv al unui dialog „absolut obligatoriu” dintre autorităţi şi cultele religioase.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Clotilde Armand a cerut ca străzile să fie curățate mai rar / “Frăția PSD-PNL” a trimis-o la plimbare
Două proiecte de hotărâri ale Consiliul Local Sector 1, initiate de primarul Clotilde Armand, au ...