Nicușor Dan, „analfabet funcțional”. Solicită opinia judecătorilor care trebuie să-l judece

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT POLITIC

Nicușor Dan a anulat printr-o hotărâre de Consiliu General toate PUZ-urile din București. Cele din sectoarele 3 și 6 sunt anulate de Tribunalul București, însă deciziile nu sunt definitive. Curtea de Apel București urmând să se pronunțe.

Astfel, pentru a preîntâmplina o sentință predictibilă împotriva deciziei sale, Nicușor Dan a trimis o adresă, prin care cere președintei Curții de Apel, LUMINIȚA CRIȘTIU-NINU, și Președintelui Secției a VIII-a de Contencios Administrativ, GEORGIAN DAVIDOIU, de la aceeași instanță, consultanță juridică privind unele hotărâri ale primăriei pe care o conduce

Aceasta arată analfabetismul funcțional al actualului primar general al Capitalei, se mai spune în textul publicat de QMagazine. “Mai mult decât atât, demonstrând că nu cunoaște nici măcar un elementar abc juridic, Nicușor Dan pune în pericol bucureștenii în numele cărora este ales să ia decizii,” se mai spune în articolul publicației respective.

citește și: Fost șef al Poliției Române, prins la furat, în timp ce investiga marile fraude

Documentul care-l lasă corigent

Adresa întocmită de către primarul Municipiului București, prezentată în fascimil de Q Magazine, evidențiază pe de o parte o atitudine evidentă a acestuia de ignorare a dispozițiilor constituționale, iar pe de altă parte o tendință a acestuia de a implica instanțele de judecată în procesul decizional, invocând un imaginar „ajutor instituțional”.

Concret, ceea ce vrea Nicușor Dan este ca instanța de judecată să devină parte în posibilele litigii cu care instanțele de judecată vor fi sesizate urmare a adoptării unor hotărâri ale CGMB evident nelegale, prin care s-a hotărât suspendarea PUZ-urilor pentru sectoarele 2,3,4,5 și 6, dorind practic să obțină o antepronunțare din partea acestora.

Citește și: USR pune o activistă “Salvați Roșia Montană,” secretar de stat. “Cât tupeu au securiștii ăștia?”

Toți magistrații consultați de QMagazine au râs de documentul trimis de Nicușor Dan, un obișnuit al instanțelor, dar de partea opusă Primărie.

Constituția României prevede separația puterilor în stat. Administrația locală nu are nicio legătură de colaborare direct cu instanțele de judecată.

Noul star al USR, Alina Pop, nu vrea “PASARELE”. O susține și liberala Baciuna

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Desființarea SIIJ / Compromis UDMR: aviz CSM pentru judecarea magistraților
UDMR s-a pronunțat încă din iarnă cu nu este de acord cu legea privind desfințarea ...