Salariile în administrație sunt prea mici, recunoaște Nicușor Dan

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

În ciuda propagandei că salariile sunt prea mari în administrație, Nicușor Dan a recunoscut ieri că a încercat să aducă un director pe investiții, dar nimeni nu a acceptat salariul de 2.700 de euro.

”În Primăria Generală, salariul unui director este de aproximativ 2700 de euro net. Vreau să vă spun că am vrut să aduc un director pe zona de investiţii, care nu a venit la banii ăştia. El, în privat, câştigă 7000-8000”, a declarat primarul general Nicușor Dan, la Prima TV.

La nivelul lunii februarie 2021, primarul Nicușor Dan acuza că scopul creării companiile municipale ale Bucureștiului a fost politic – ”să plătească foarte bine niște activiști de partid”.

Conform informațiilor care au circulat în presă, primarul Capitalei ar câștiga în jur de 4.000 de euro pe lună. El promitea, în campania electorală, bucureștenilor, că vor ajunge să câștige în medie 1.400 de euro pe lună în următorii patru ani.

citește și: Lech Walesa, salvat de medici, după și-a luat rămas bun de la polonezi

Salariul primarului general este undeva la 4.000 de Euro, de patru ori mai mic decât cel al Vienei.

Gabriela Firea a triplat salariile funcționarilor

Potrivit datelor prezentate de buletin.de, în bugetul pe 2016, cheltuielile cu personalul se ridicau la 625,256,000 lei. În 2020, ele au ajuns la 1,942,791,000 de lei, adică o creștere absolută de 310%., potrivit București.ro

În 2016, la primărie lucrau 15.594 de angajați, dintre care 884 în aparatul propriu. Peste 10.500 erau angajați din Sănătate, în spitalele și institutele aflate în administrarea Primăriei.

Gabriela Firea a înființat companiile municipale pentru ca profitul de pe lucrările publice să nu mai fie obținut doar de  firmele private.

Întreaga campanie electorală a USR-PLUS-PNL din București s-a orientat către învrăjbirea populației împotriva funcționarilor publici.

Fost șef al Poliției Române, prins la furat, în timp ce investiga marile fraude

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noul star al USR, Alina Pop, nu vrea “PASARELE”. O susține și liberala Baciuna
Când e vorba de dărâmat proiectele de investiții din Sectorul 4, consilierii USR-PLUS și cei ...