Vicele grupului USR-PLUS toarnă proprietarii de terase la “miliție”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În condițiile în care Claudiu Năsui a amânat pentru 2022 alocările de fonduri pentru liniile de finanțare deschise de guvernul Orban și a micșorării sumei de la 500 de milioane de euro, la 200 de milioane, mai mulți reprezentanți ai USR-PLUS au deschis front de luptă cu antreprenorii români.

Zilele trecute, senatorul de Dâmbovița USR-PLUS, Dragoș Popescu, s-a plimbat prin centrul vechi al orașului Târgoviște. A descoperit că într-una din terasele închise că se fumează.

Printr-o postare pe facebook anunță că a sunat la Poliție prin linia verde. La fața locului au sosit polițiști și au aplicat opt amenzi.

Senatorul a spus că nu se oprește aici. Împreună cu subprefectul Marinela Manea, tot USR-PLUS, a convocat  o  întâlnire, la sediul Prefecturii Dâmbovița, cu reprezentanții IPJ Dâmbovița, DSP Dâmbovița, ITM Dâmbovița, Poliția Locală Târgoviște, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, “pentru a discuta despre modurile în care ne putem asigura cu toții că legile sunt respectate și că spiritul democrației funcționează, fără favoruri sau, în contra-partidă, exces de zel”.

El susține că multe dintre reguli erau „fentate.”

citește și: Românii „forțează” Primăria Frankfurt-ului

Deși le-au fost transmise invitații, Poliția Locală și Direcția Sanitar-Veterinară nu și-au trimis reprezentanți, susține turnătorul parlamentar.

Inițiativa senatorului turnător a stârnit critici în rândul cetățenilor și a consumatorilor. În urma tărăboiului iscat de el, nouă terase au fost închise.

Reprezentanții HoReCa își bat joc de senator

Reprezentanții HoReCa au protestat în mod original, punând pe uși, conform ziarului ImpactDâmbovița (foto mai sus), mesajul “ne rezervăm dreptul de a selecta clientela” și un semn interzis USR.

Sebastian Marin, unul dintre cei mai respectați antreprenori din domeniul HoReCa  i-a spus de la obraz senatorului: “cred că sunteți la fel de mândru de ispravă, precum polițiștii care prind vreo bătrână vânzând verdețuri, pentru a-și cumpăra o pâine.”

Antreprenorul i-a mai spus senatorului că nu a avut în viața lui angajați și că trăiește doar din lozinci și din distrugeri.

În vârstă de 44 de ani, Dragoș Popescu, geolog de meserie, a ajuns senator, fiind vicelider al grupului parlamentar USR-PLUS.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Academia Română: Brâncuși n-a intenționat să-și doneze atelierul statului român
În apropierea zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși, 19 februarie 1876 la Hobița (Gorj), ...