MISTER / Numele câinelui lui Harry și Meghan provine de la moneda din Botswana sau din limba română?

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL

Prietenii Prințului Harry și Meghan Markle au dezvăluit încă din anul 2018 numele labradorului pe care l-au adoptat. Nimeni de la Palatul Buckingham nu a recunoscut că Altețele lor îl strigă “Pula.”Acum, după apariția volumului:”Finding Freedom: Harry And Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, cititorii au aflat adevărul. Pe rețelele sociale a început o dispută despre originea numelui pus de fostul cuplu regal. E românesc, dat în batjocură, cum scrie The Sun, care explică englezilor argoul românesc pentru „penis” sau a monedei din Botswana, unde cei doi s-au cunoscut?

„Sigur cineva din grupul lor ar fi putut da search pe Google și să afle originea numelui în limba română”, comenta în vară un român din diaspora engleză.

citește și: Cum ar fi arătat România dacă se adopta Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara

Un alt critic al numelui a scris pe Twitter: „Este un șoc să-l văd tipărit … !!!” Harry, în vârstă de 35 de ani, și Meghan, în vârstă de 39 de ani, și-au adoptat Labradorul negru în 2018 imediat după ce s-au căsătorit, dar au refuzat să-și dezvăluie public numele.

Cartea lămurește originea numelui: după moneda din Botswana, acolo unde s-au cunoscut în urmă cu ceva ani. “Pula” în limba statului african înseamnă ploaie, un fenomen râvnit de băștinași, în țara lor plouând rar.

Citește și: Horia Cardoș de la Agroland a triplat acțiunile investitorilor

Unul a completat pe Twitter, rețea mult mai folosită peste Ocean și în insulă decât în România, unde sunt doar 400.000 de utilizatori „Plouă mereu bani cu Sussex’s! Aproape și dragi inimii și stilului lor de viață,” a ținut unul să completeze pe cunoscuța rețea globală.

Fostul cuplu regal, criticat și pentru brandul comercial: Dukes of Sussex

Cuplul regal a mai fost criticat și pentru încercarea de a înregista marca comercială: „Sussex Royal” în căutarea unei vieți independente din punct de vedere financiar, separat de familia regală.

Recent, fostul cuplu regal s-a dat în spectacol în cadrul emisiunii lui Oprah Whitney. Momentul culminant al acestuia, vizionat de peste 17 milioane de americani, a fost când Meghan Markle a povestit că la Palatul Buckingham au existat rumori pe seama culorii pielii pruncului lor nenăscut, Archie.

În replică, Casa Regală a transmis un comunicat, prin care recunoaște că regretă asemenea fapte.

Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SACRIFICIUL LUI BARNA / De la flamingo, la nasturele pocnind în frig
Dan Barna e vicepremier. Face un imens sacrificiu pentru țară. Anul trecut, pe vremea asta ...