Ministerul sănătății o comite din nou / Au ras crucile Catedralei din Timișoara

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

ONG-urile progresiste au făcut nu demult un grafitti imens pe o clădire din Timișoara o schiță de oraș cu catedrala, dar fără cruci.

După scandalul postării unui mesaj rasist pe pagina de facebook a ministerului, iată că recidivează. Cel care se ocupă de comunicarea instituțională a comandat unui grafician să facă o machetă cu turnurile Catedralei din Timișoara. Numai că artistul a tăiat crucile.

citește și: Neomarxismul în acțiune / Dispar simbolurile creștine ale Timișoarei, momentan doar în artă

“Mesaj e clar. Crestinismul trebuie eliminat. Altfel, ce treabă avea o imagine a unui lăcaș de cult cu campania de vaccinare? Cum am mai spus nu sunt un bigot. Dar nu pot pricepe, cum apologetii luptei pentru tot felul de drepturi, unele extrem de ciudate, calcă în picioare dreptul altora de a fi creștini.

Astept reactia șefului Guvernului Romaniei si evident, a reprezentanților bisericii, extrem de încurcați în ițele financiare ale colaborării cu bugetul de stat. De la cei care au făcut asta, nu am avut și nu am așteptări”, a sesizat Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, fiind cel ce a dezvăluit publicului creștin afrontul adus de artiști, nu demult.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum ar fi arătat România dacă se adopta Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara
În ziua de 11 martie 1990, George Șerban citea de la Balconul Operei Proclamația de ...