PNȚCD se declară singurul partid suveranist

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Congresul Extraordinar al PNȚCD, desfășurat recent la Pitești, locul în care comuniștii au pus în practică cel mai odios experiment de degradare umană, a ales noua conducere și a lansat proiectul politic.

A câștigat Moțiunea lui Aurelian Pavelescu “România în Europa națiunilor,” președinte,  europarlamentarul Cristian Terheș, prim-vicepresedinte, Ioan-Doru Dancus, presedinte al Comitetului Național de Conducere, și Agoston Odon, secretar-general.

La acest congres a fost adoptată și o Rezoluție prin care PNTCD își reafirmă doctrina națională, socială, creștină și pro-europeană.

Conducerea aleasă a fost mandatată să creeze un pol politico-civic pentru promovarea intereselor României creștine.

Totodată, PNȚCD s-a declarat singurul partid suveranist din țara noastră.

citește și: Două bănci străine, scutite de plata a 400 MIL de lei. Steven van Groningen a rezistat cu succes în piață la proteste

“Prin istoria, principiile si modelele sale, PNȚCD este partidul conștiintei nationale. Singurul partid care a luat naștere nu din interese de clasă socială, ci reprezentant al națiunii, atât din moștenirea sa transilvăneană, ca și a vechiului regat. De aceea, PNȚCD este una dintre instituțiile suveranității naționale, alături de biserică, armată și mișcarea culturală identitară“, s-a arătat în Moțiunea “România în Europa națiunilor,” promovată de Aurelian Pavelescu.

Citește și: Bădulescu: „Cîțule, ai îmbogățit băncile pe spinarea românilor”

Pentru o Românie în Europa națiunilor

“Moștenitor al doctrinei sintetizată de Iuliu Maniu – democrație desăvârșită, morală creștină, patriotism luminat și dreptate socială –, PNȚCD are datoria să militeze pentru o Românie într-o Europă a națiunilor, pe temelia părinților fondatori. Noi, românii, cunoaștem mai bine decât vestul că marxismul nu înseamnă decât violență și primitivism, o doctrină împotriva demnității umane. Misiunea PNȚCD este de trezire a conștiinței naționale într-o mișcare culturală identitară, după modelul înaintașilor“, a spus Aurelian Pavelescu în concluzia Moțiunii.

citește și: Blonda lui Boc, în topul salariilor nesimțite de la stat. Peste 10.000 de Euro/lună

Europarlamentarul Cristian Terheș, prim-vicepreședintele partidului, a afirmat că aderarea României la UE s-a făcut în genunchi și a  acceptat necondiționat cererile birocrației de la Bruxelles, care au condus la distrugerea industriei și agriculturii, dar și la exodul a milioane de români, a mai spus proaspătul prim-vicepreședinte.

El a mai spus că poporul tânjește la un partid de lideri care să negocieze cu Bruxelles-ul de la egal la egal.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“În România s-a erodat statul de drept,” zice un Raport al unui ONG nou din rețeaua Soros
Uniunea Libertăţilor Civile pentru Europa, noul ONG fondat de George Soros în Germania, atrage atenția ...