Blonda lui Boc, în topul salariilor nesimțite de la stat. Peste 10.000 de Euro/lună

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Ștefania Ferencz, cunoscută ca “Blonda lui Boc,” a rupt orice top al salariilor nesimțite de la stat. În anul 2020, a dus acasă mai mult de 10.000 de euro pe lună, din funcția de director de cabinet a ministrului Lucian Bode. Acum s-a transferat la MAI, ca secretar de stat.

Pe lângă salariul de la Ministerul Transporturilor, 110.000 de lei în 2020, potrivit ultimei declaraţii de avere, Ştefania Gabriella Ferencz a mai câştigat bani de la CIFGA a Eximbank, CA al ROMATSA, CA al CNAIR şi CA al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A. Cea mai mare sumă încasată de la un consiliu de administraţie a fost de la CIFGA al Eximbank, de unde a primit aproximativ 258.000 de lei, iar pe locul al doilea se află veniturile de la CA al CNAIR, de unde a primit circa 93.000 de lei. 86.000 de lei a încasat de la Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR”, iar alţi 67.000 de lei de la CA al ROMATSA. Cariera în administraţia publică a Ştefaniei Gabriella Ferencz e legată de Emil, primarul municipiului Cluj-Napoca. Primul său loc de muncă a fost cel de director de cabinet al deputatului Emil Boc, în perioada 2001-2004, apoi a ajuns director în cadrul Primăriei Cluj-Napoca în perioada 2004-2009, când edil era Boc, scrie Bugetul.ro.

citește și: PIB-ul Ungariei crește mai mult decât cel al României

Numirea în funcţia de premier a lui Emil Boc a însemnat şi transferul lui Ferencz la Bucureşti, unde timp de trei ani a fost directorul de cabinet al aceluiaşi politician.

După câţiva ani petrecuţi la Primăria Cluj-Napoca (2012-2019), Ştefania Gabriella Ferencz a fost numită secretar general-adjunct al Ministerului Transporturilor, condus în perioada o noiembrie 2019 – decembrie 2020 de Lucian Bode, fost PDL-ist şi apropiat al lui Emil Boc, iar ulterior avansată pe funcţia de secretar general al instituţiei.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Două bănci străine, scutite de plata a 400 MIL de lei. Steven van Groningen a rezistat cu succes în piață la proteste
Multă lume se întreba ce căuta Steven van Groningen, CEO al Băncii Raifeissen Bank la ...