Primarii PSD și președinții de Consilii Județene vor protesta la Palatul Cotroceni

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Actuala majoritate politică a stabilit, prin noul buget, că din defalcarea cotei de TVA, în valoare totală de 360 de milioane de lei, autoritățile locale, conduse de USR-PLUS să ia 110 milioane de lei, PNL, vreo 210 de milioane de lei, iar UDMR 40 de milioane de lei, conform analizei lui Petrișor Peiu din spotmedia.ro.

“Adică 360 de milioane de lei din totalul de 380 de milioane de lei s-au dus, din pură coincidență, la coaliția guvernamentală. Restul țării să învețe să voteze cum trebuie…”, mai scrie analistul economic al Realitatea Plus.

Citetește și: Baronul roșu MOREGA revine la conducerea județului GORJ

Totodată, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că președinții de consilii județene și primari PSD vor veni la București și vor protesta în fața Palatului Cotroceni pentru că actualul Guvern a tăiat alocările bugetare.

”Am discutat cu colegii mei, iar președinții de CJ-uri și primarii PSD vor să vină la București și nu se vor duce la Guvern, ci la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să vadă alocarea discreționară a bugetului de către Guvernul Cîțu și să corecteze aceste lucruri.”, a spus Marcel Ciolacu.

În imagine, protestul receni al polițiștilor din fața Palatului Cotroceni.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fritz se laudă cu proiectele guvernului. Timișorenii vor stadion
Din cota defalcată a TVA-ului, din bugetul de stat, Timișoara a primit 28 MIL de ...