Tișe, posesorul de tinichele, sare la gâtul lui Orban

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Un personaj, fără nicio legitimitate morală, ne vorbește de lehamite, denunță presa clujeană. Alin Tișe, fără a se prezenta ca președinte al CJ Cluj, îi scrie liderului LUDOVIC ORBAN, în calitate de membru.

“Cel care s-a ascuns mereu în spatele protectorului său și al fustelor din Consiliul Județean” , conform Flux 24, se plânge de numirea noului prefect din partea UDMR.

“Stimate domnule Ludovic Orban, vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Clu”, scrie în misiva către președintele partidului, Ludovic Orban.

El susține, ca o amenințare, că demersul său e susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. “Numărul celor nemulțumiți de aceasta decizie este însă infinit mai mare”, spune purtătorul a multor tinichele, cum se exprimă presa clujeană.

În realitate, el e parasolarul lui Emil Boc, primarul care îl folosește ca pe un buzdugan, afirmă un cunoscut jurnalist clujean.

citește și: Fetele de până la 13 ani provoacă mai multe certuri între părinți, decât băieții, relevă studiile The Economist

„Funcția de prefect al județului Cluj a revenit celor de la UDMR, în urma negocierilor din coaliție. Potrivit unor surse participante la discuții, repartizarea s-a făcut prin sistemul de tragere. PNL a ales primul, decizia fiind să ia județul Sibiu, USR PLUS a optat pentru București, iar UDMR a avut prima opțiune județul Cluj. În funcția de prefect va fi numit avocatul Istvan Zahoranszki”, se rățoiește Alin Tișe și semnează membru PNL.

“Tișe are atât de multe tinichele (vezi dezastrul de la Cluj Arena, prejudiciul de milioane de euro de la drumul județean Ic-Ponor, falimentarea mai multor societăți din subordinea CJ, scandalul cu aeroportul Cluj, jaful de milioane de euro cu groapa de gunoi, mizeria de la Pata-Rât, destructurarea DGASPC Cluj etc), încât nici măcar PNL nu și-ar putea permite o aroganță atât de mare”, scrie un comentariu al unui ardelean pe Flux24.ro

Alin Tișe nu spune că în compensație, PNL Cluj a primit un post infinit mai reprezentativ, acela de secretar general adjunct, pentru prefectul Mircea Abrudean.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Băieții să fie mai „bărbați”, un program al ministerului educației chinez
Biroul Politic al Partidului Chinez a constatat că adolescenții de sex masculin sunt prea feminini ...