O fostă dactilografă PSD a ajuns celebră. Ce a făcut?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT INVESTIGAȚII investigatii

18.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu de bugetar din țară. Posesoarea, o membră a PSD, fostă dactilografă la partid. PSD transformă o dactilografă în cel mai bine plătit bugetar al României. Scrie presa. Împricinata susține că a avut o eroare de redactare în declarația de avere.

Prelucrătoare prin așchiere la o fabrică, se înscrie în PSD, în primul deceniu al secolului. Absolvă o facultate neacreditată. Lucrează ca dactilografă. În 2008 ajunge consilier local al Sectorului 6.

Pentru a i se rotunji veniturile, PSD îi dă un post la stat. Ajunge, astfel, sub guvernare pedelistă, șef serviciu la Autoritatea Rutieră Romană (ARR) unde saltă un salariu de 53.000 de lei anual. Un an mai tarziu, în anul 2010, Aurelia Surulescu se afla în aceeași ipostază privilegiată. Cu un plus la veniturile ei bugetare.

„În paralel cu veniturile uriașe de la stat, membra PSD continuă să presteze servicii și către firme al căror profil de activitate erau complementare cu funcția pe care Surulescu o deținea la stat. Ea a primit 9000 de lei de la IFPTR – un SRL care face cursuri pentru transportatori și șoferi profesioniști. Școala de șoferi Casadi i-a platit 8200 lei, Autostar – 521 lei, Autogeneral – 228 lei, Fundatia Promotrans – 1357 lei, Midex Servicii – 1751 lei, Sigur Oil Univ – 110 lei, iar APPTR – 1315 lei. „Cam acesta este mercurialul pentru a angaja un director al Autorității Rutiere Române, dacă ești firmă din domeniul transporturilor”, a comentat Valeriu Nicolae pentru Evenimentul zilei.

citește și: Misterul banilor lui Vlad Voiculescu / A achiziționat ministrul sănătății drepturi litigioase?

Anul 2013 o îmbogățește și mai mult pe aleasa PSD. Pe lângă salariul de 56.000 lei de la Autoritatea Rutieră Română, încasează și o indemnizație de 21.000 de lei de la Primaria Sector 6.

Aurelia Surulescu este astăzi cel mai bine plătit funcționar din România. Duce acasă 18.000 de euro pe lună.

Anul 2017 este și mai benefic membrei PSD. Avansează în funcție și i se mărește și salariul plătit din bani publici. Aurelia Surulescu ajunge la un venit de aproape 120.000 de lei din poziția de director general al Autorității Rutiere Române.

Cine este? Aurelia Surulescu, director general la Autoritatea Rutieră Română. În anul 2020, fosta dactilografă care a devenit ulterior vicepreședinte PSD sector 6 și șefa femeilor pesediste din organizație a încasat, potrivit declaratiilor de avere, suma de 1.031.240 de lei, echivalentul a 18.000 de euro pe lună, conform postării de pe facebook a lui Vlad Mixich.

Aurelia Surulescu, directoare la Autoritatea Rutieră Română și membru în Consiliul de Administraţie al A.R.R., spune că nu câștigă un salariu de 18.000 de euro pe lună, așa cum scrie în declarația sa de avere, publică, ci doar 1.360 de euro. Surulescu a transmis miercuri un Drept la replică după informațiile apărute în presă privind salariul imens pe care l-a câștigat ca șef de serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. Aceasta susține că „s-a strecurat o eroare materială” în legătură cu salariul său.

Loading...

One Comment

  1. Trebuie drept la replica cu documente , declaratia de avere , gresita sau nu. Restul sunt gulgute aruncate din padurea Snagov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fetele de până la 13 ani provoacă mai multe certuri între părinți, decât băieții, relevă studiile The Economist
Mai multe studii efectuate în America, începând cu anii 1980, oferă dovezi puternice conform cărora: ...