Soția un ofițer “Doi și un sfert,” pensionară la 42 de ani, readusă de USR-PLUS în MAI

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Chestorul de poliție, Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani, va fi readusă în Ministerul de Interne de USR-PLUS, conform Bugetul.ro. Potrivit actelor de stare civilă ea este căsătorită cu Liviu Alexe, ofițer al Direcției Generale de Protecție Internă din MAI, fosta “Doi și un sfert,” serviciul secret al MAI.

Irina Alexe părăsea în urmă cu trei ani Ministerul de Interne, pensionându-se la doar 42 de ani. Pensia primită: 13.000 de lei.

citește și: Cumetrie pluseristă: Soții Althamer aduși la putere. De ce l-au executat pe profesorul Burnei?

Ea a mai fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și în Guvernul Cioloș și se ocupa de relația cu prefecții. La doar 42 de ani a fost scoasă la pensie cu o pensie lunară de 13.000 de lei. Ea este autoarea mai multor articole de drept public.

După anul 2018 a coordonat dezvoltarea în teritoriu a PLUS și a contribuit în mod direct la derulare campaniilor electorale ale PLUS ori ale Alianței USR PLUS.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„REFORMA” USR-PLUS / Avea conturile blocate și va administra miliardele statului
Propunerea USR-PLUS pentru postul de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S.), care administrează ...