Clotilde Armand a pus ochii pe Hotelul Triumf

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse INVESTIGAȚII POLITIC SOCIAL

Se pregătesc tunurile imobiliare ale primarilor useriști. Primarul de la sectorul 1, Clotilde Armand, desi nu și-a rezolvat încă în instanță procesul privind acuzele de fraude electorale, a ieșit la atac împotriva Regiei Protocolului de Stat.

Ea cere, nici mai mult, nici mai puțin, arestarea conducerii liberale a RAPPS, instituție în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Primarul de la Sectorul 1, Clotilde Armand îi vrea trimiși în instanță pe șefii de la RAPPS.

citește și: Moștenitorii SECURITĂȚII pun mâna pe 200 de MIL de lei, pentru campania vaccinării

Trebuie zburată (n.r. conducerea) urgent din funcție și să răspundă în fața legii”, a clamat pe facebook, liderul USR. De ce atâta înverșunare îndreptată asupra conducerii RAPPS? Pentru salvarea Hotelului Triumf, o clădire de patrimoniu afectată parțial, de un incendiu izbucnit la jumătatea lunii septembrie a anului trecut, și-a motivat primarul Armand atacul.

În opinia edilului, imobilul de la numărul 12, ridicat în 1937 pe șoșeaua Kiseleff, ar fi fost lăsat pradă degradării după ce sinistrul i-a afectat părți din acoperiș și din pod.

În luna septembrie, un incendiu puternic a afectat partea dreaptă a imobilului cu  98 de camere și apartamente, situat pe o suprafață de 15.000 mp.

Terenul în zona Kiseleff este evaluat la 1.500 de euro/mp. Valoarea acestuia depășește 20 de milioane de euro. La ultima licitație, imobilul nu a fost adjudecat nici cu 13 mil de euro.

Codruța Kovesi și Teodor Meleșcanu au râvnit la această clădire.

Din partea celor acuzați, RAPPS a răspuns că partea lipsă din acoperiș este compensată de o folie de protecție împotriva intemperiilor.

Să nu știe Clotilde Armand că procedurile de selecție a proiectantului, a executantului lucrării durează în sistemul public?

 

Vaccinul inventat la Timișoara intră în faza de testare la Universitatea din Tübingen (Germania)

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Clanul ALEXE, încă un chilipir. Plătește CFR-ului, chiria de trei ori sub prețul pieței
Obișnuit să ia terenuri pe mocangeală, familia lui Costel Alexe, fostul ministru al mediului și ...