Atelierul de fabricat spioni al fostului procuror general al României

Andrei Marcu investigatii ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Pe Ilie Botoș nici muntele nu l-a clintit din funcții. El a fost rând pe rând și al Parchetului Național Anticorupție, Procuror General al României, ministru de interne.

În timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990, din Bucureşti, generalul Ioniţă Botoş, unchiul lui Ilie Botoş, era şeful Comandamentului Serviciilor Armatei  şi s-a ocupat pe 14 iunie cu cantonarea în cazarmă, echiparea şi hrănirea a circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din capitală.

Gazeta de Cluj i-a căutat urmele. Așa a descoperit că are împreună cu Alexandru Ioan Rus, fiul fostului lider PSD Ioan Rus, și neurologul clujean Fior Dafin Mureșanu (MD, PhD, MBA), are o firmă care se ocupă cu antrenarea spionilor. “Este vorba despre  HUMAN DEVELOPMENT TECHNOLOGIES, o firmă care are sediul la Institutul RoNeuro din cartierul Zorilor”, mai scrie publicația clujeană.

Ce a mai descoperit gazeta e că nu are cifră de afaceri.

Citește și: Vaccinul inventat la Timișoara intră în faza de testare la Universitatea din Tübingen (Germania)

După ce, ani la rând, ai ocupat funcții importante în cadrul justiției din România și nu ai avut realizări notabile, ori ai fost ministru, secretar de stat, lider politic și, în general, ”sforar” cu epoleți, ce îți mai rămâne de făcut?! Afaceri fără activitate!

Fiul lui Rus e școlit pe afară

Este cazul fostului Procuror General al României, generalul în rezervă Ilie Botoș, care, pentru o perioadă scurtă de timp, a ținut și frâiele Ministerului de Interne. El s-a asociat cu liderul PSD Ioan Rus și cu profesorul universitar și medicul neurolog Fior Dafin Mureșanu într-o firmă de apartament. Pentru că în afaceri ștafeta se predă, Ioan Rus l-a lăsat pe fiul lui, Alexandru, să se ocupe de acest business.

Firma  HUMAN DEVELOPMENT TECHNOLOGIES SRL are sediul în clinica medicului Dafin Mureșanu din cartierul Zorilor și obiectul de activitate este ”Cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie”. Până acum societatea nu a avut nicio afacere, niciun angajat, nimic, doar o idee a ”domnului general” (Ilie Botoș, n.red.). E drept, cercetarea științifică nu-i pentru oricine(!), însă neurologul Mureșanu spune că există speranțe! Când ”speranțele” vizează contracte cu Armata Română, SRI, SIE sau alte instituții care se înscriu în profilul spionajului de orice natură, și, pe lângă faptul că ai în firmă acționari cu nume grele și contacte serioase, speranțele chiar pot deveni realitate.

Ilie Botoș l-a ajutat pe Omar Hayssam să se facă dispărut din țară, după ce a fost dat în urmărire general. A fost conferențiar la Universitatea “Bogdan Vodă,” deschisă de un arab ieșit din închisoare.

Ioan Rus s-a asociat cu Ion Țiriac într-un business de mașini. În anul 2000 se lăuda că, împreună cu colegii lui din “Grupul de la Cluj” a scos PSD-ul pe primul loc în Ardeal. Fiul său, bineînțeles, a studiat în străinătate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Clotilde Armand a pus ochii pe Hotelul Triumf
Se pregătesc tunurile imobiliare ale primarilor useriști. Primarul de la sectorul 1, Clotilde Armand, desi ...