Codrin Ștefănescu le cere politicienilor din PSD să fie bărbați, “nu speriați de Bau-Baul din pădure”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul președinte al PSD Viorica Dăncilă a provocat un tumult de presă după anunțul că va scoate o carte de memorii despre perioada mandatului său de prim ministru.

Cel mai spectaculos eveniment descris a fost cel al vizitei lui Marcel Ciolacu, care a venit la ea acasă să-i ceară demisia “cu lacrimi în ochi.” Puțin comentată a fost acuzația de trădare formulată la adresa lui Marcel Ciolacu, Alfred Simonis și Paul Stănescu, cei care au organizat căderea ei prin moțiunea de cenzură.

citește și: Moștenitorii SECURITĂȚII pun mâna pe 200 de MIL de lei, pentru campania vaccinării

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, remarcă faptul că după dezvăluirile făcute de Dăncilă s-a așternut tăcerea în partid. Ștefănescu își acuză colegii că sunt fricoși.

”Partidul a fost vândut cu totul și toatā lumea știe asta! Au vândut-o pe Dăncilā și guvernarea PSD aceiași care l-au vândut și pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carismā și mesaj public, specializați însă în gudureli pe lângā liderii momentului. Pe care i-au trādat fārā nici un pic de milā! Ca sā ajungā șefii voștri și groparii ideilor de patriotism și românism! Adicā ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiți demni și vorbiți public despre toate astea, dragi colegi! Fiți bārbați, nu speriați de bau-bau-ul din pādure!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Discursul de adio al lui Donald Trump: „mișcarea pe care am început-o abia începe”

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Primarul Iașiului stropit cu iaurt. “Nu am intoleranță la lactoză,” a declarant Mihai Chirică
Primarul Iașiului s-a trezit stropit cu iaurt de către un membru al Asociației A8, de ...