Primarul PNL din Bragadiru, condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare. Arhitectul șef Adrian Măgureanu, 4 ani, cu executare

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Aflat la al patrulea mandat de primar al comunei Bragadiru, Vasile Cimpoeru, a fost condamnat de către Curtea de Apel București la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru că în perioada 2015-2017 ar fi antedatat o serie de certificate de urbanism, în folosul unui dezvoltator imobiliar, care ar fi construit un bloc peste limita de nivel.

Adrian Măgureanu, arhitectul șef, a luat 4 ani.

citește și: Alin Nica trimite un specialist “BIG FOUR” la finanțe

Sentințele pentru amândoi sunt definitive și executorii.

Într-o postare pe pagina de Facebook, organizația USR Bragadiru salută decizia instanței și notează, ironic:

“Curtea de Apel București constată ceea ce locuitorii Bragadirului știu cu toții: că falsul, instigarea la uzul de fals material în înscrisuri oficiale, falsul și complicitatea la fals intelectual sunt la ordinea zilei, și că efectele asupra orașului sunt extrem de nefaste.

citește și: Paradoxuri liberale / Bistrița lui Sighiartău merge cu Orban

D-nul Primar Vasile Cimpoeru va reflecta asupra celor înfăptuite – și asupra subdezvoltării orașului Bragadiru – vreme de patru ani și patru luni.

D-nul Arhitect Șef al Oraș Bragadiru, Măgureanu Adrian-Sorin, va reflecta vreme de patru ani la toate autorizațiile, PUZ-urile și referatele ce au condus la un oraș nefuncțional, inundabil, fără utilități, fără respectarea regimurilor de înălțime și parcare.

Avem nevoie de o administrație locală necoruptă. Pentru un #orașadevărat”, se scrie într-un mesaj al USR Bragadiru, al cărui candidat de primar a ieșit pe locul 4.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Moștenitorii SECURITĂȚII pun mâna pe 200 de MIL de lei, pentru campania vaccinării
Ușor se deslușesc ițele scandalului mocnit dintre ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, și colonelul Valeriu Gheorghiță, ...