Grindă scoate “grinzile” din organizațiile liberale neconforme statutului

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

În finalul ședinței Colegiului Director Județean (CDJ) al PNL Vrancea, Ion Ștefan, poreclit Grindă, pentru că și-a mărit casa spunând că grina nu-i permitea să construiască ceva mai mic, vicepreședinte al Biroului Politic Județean și membru al Biroului Executiv Național, a propus ca organizațiile care au obținut un scor sub cel al partidului la nivel național să fie dizolvate și să fie numite conduceri interimare”, a declarat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

„Demersul început în filiala vrânceană a PNL este unul firesc, în conformitate cu statutul partidului, în condițiile în care există organizații liberale care puteau face mai mult. Vor urma proceduri în urma cărora vor fi numite conduceri interimare, până când vor avea loc alegeri conform statului. Sunt chestiuni inerente în viața oricărui partid”, a mai spus Cătășin Toma.

Conform surselor Ziarului de Vrancea, propunerea de dizolvare a organizațiilor a venit spre finalul întrunirii CDJ, când președintele Cătălin Toma pregătea încheierea lucrărilor. El ar fi fost întrerupt de Ion Ștefan, care a supus rezoluția la vot, fără nici o altă analiză.

Citește și: Revoluția din PNL s-a fâsâit / Bistrița lui Sighiartău merge cu Orban

Organizațiile sunt extrem de nemulțumite de acțiunea propusă de fostul ministru al dezvoltării, căruia primarii din județ i-au dat o sumedenie de proiecte de finanțare, iar Grindă nu le-a aprobat decât o parte foarte mica.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Primarul PNL din Bragadiru, condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare. Arhitectul șef Adrian Măgureanu, 4 ani, cu executare
Aflat la al patrulea mandat de primar al comunei Bragadiru, Vasile Cimpoeru, a fost condamnat ...