Marea RESETARE – sfârșitul capitalismului

Cosmin Ionescu ACTUALITATE INTERNATIONAL OPINIE

Alea iacta est,”zarurile au fost aruncate,” spunea Iulius Cezar în 10 ianuarie 49 îHr, după istoricul Suetoniu, când a trecut Rubiconul, granița dintre Galia Cisalpina și Italia la refuzul lui Pompei și al Senatului Romei de a ceda cerinţelor sale, adică ale poporului roman.

Trump e gata să treacă RUBICONUL

Întâmplător sau nu azi, după mii de ani, Donald Trump este gata să treacă Rubiconul, fidel poporului american, celor peste 75 de milioane de alegători care l-au votat şi pe care nu i-a tradat.

citește și: Ungaria ”despotului” Viktor Orban a atras dublul investițiilor străine față de România pro-europenistului Ludovic Orban

Oare să fie Pompeo, sau Pence acel triumvir Pompei care l-a trădat pe Cezar și a coalizat cu Senatul, simbol al corupției, manipulării și trădării?

INSURECTION ACT să fie soluția la corupţia, manipularea, impostura, minciuna care au pus stăpânire pe America, cu largul concurs al media mainstream?

CENZURA, impusă de Big TECH, sfârșitul lumii libere

După cenzurarea președintelui Americii în funcție, a urmat suspendarea lui pe toate rețelele de socializare Facebook, Twitter, Google pe motiv că ar fi instigat la revolta de la Capitoliu din 06.01.2021, dar apoi duminică 10.01.2021 au suspendat şi aplicația alternativă Parler de pe serverele Apple, Google și Amazon, pe motiv că ar putea transmite mesaje de ură și revoltă, fapt nemai întâlnit în America, o cenzură totală împotriva președintelui în exerciţiu al Statelor Unite ale Americii, o încălcare gravă a dreptului la opinie, o încălcare a principiilor democratice.

Ei nu s-au oprit aici, ci au închis şi cenzurat zeci de mii de conturi de Twitter, Facebook cu o ură nestăvilită, nedemocratică.

citește și: Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

Ce e MAREA RESETARE?

Filozofia Forumului Economic de la Davos, Marea Resetare sau BBB „să reconstruim mai bine,” enunțată de patriarhul globalist Klaus Schwab ne propune schimbarea din temelie a societăţii globale, capitalist-liberală, bazată pe moștenirea iudeo-creştină de la Ierusalim, Roma şi Bizanţ, cu valori neo-marxiste, incluziunea socială egalitară, egalitatea între indivizi, intoleranță faţă de alte opinii, evoluţia către alt model economic, natura în centrul preocupărilor noastre, noi contracte sociale, coeziunea societăţii globale, responsabilitate globală comună, necesitatea celei de a IV-a revoluții industriale, eugenia, transumanismul, comuniunea identității biologice, fizice și digitale a omului, un nou contract global bazat pe echitate socială, venitul minim global garantat, indiferent de faptul că muncim sau nu, ștergerea paradigmei capitaliste, eliminarea și rescrierea pieţei libere și a economiei capitaliste, considerată de ei depăşită, remodelarea sistemului economic, a proprietăţii, a ceea ce se produce și distribuie.

Cum va arăta lumea de mâine, după pandemie, după furtuna globalistă?

Bine aţi venit în lumea noastră, NOUĂ, nu avem proprietăţi, case, maşini, lucruri, totul va fi gratuit, de aceea nu vom mai avea nevoie de proprietăţi, bunurile se vor transforma în servicii.

Oare Marea RESETARE, pandemia de COVID-19, reprezintă doar o teorie a conspirației sau este un plan bine pus la punct de zeci de ani? Ce soluţii avem? Să acceptăm resetarea, pentru puţin confort, un venit minim garantat primit chiar dacă nu muncim, cu preţul libertăţilor noastre, a liberului arbitru sau să luptăm pentru valorile noastre, identitatea noastră, limba și națiunea din care ne tragem sau pentru credinţa noastră ortodoxă și Dumnezeu?

Noi cu Miorița, ei cu globalismul

Noi, românii, dovedim un mod original de a răspunde în fața sorţii potrivnice, Resemnarea, asociată baladei Mioriţa, de mii de ani, noi românii suntem într-o contemplare continuă, de 31 de ani acceptăm impostura, minciuna, manipularea, dezbinarea, furtul, raptul și toată sărăcia, situaţia precară în care ne aflăm, nici măcar nu am aflat cine ne-au ucis semenii la Revoluţia din 1989 și urmările din 1990, cu venirea minerilor.

Istoria se repetă, dar dacă nu înţelegem şi nu învățăm nimic din ea, ne merităm soarta pe scena de azi a istoriei, iar până acum am dovedit că suntem repetenţi în a desluşi istoria.

Acum mulți ani un mare patriot român, Corneliu Zelea Codreanu, demonizat de toţi pentru că era considerat naţionalist și extremist, fascist, deși la Nurnberg, Mișcarea Legionară nu a fost condamnată ca fascistă, spunea, „cel ce luptâ chiar singur pentru Dumnezeu și neamul său, nu va putea fi învins niciodată”.

Vom avea sau nu INSURECTION ACT, conteaza mai puţin, conceptul de „trumpism” nu a fost inventat de către Trump ci există și va exista indiferent ce se va întâmpla cu Trump şi înseamnă patriotism, identitate, libertate, iubire și respect față de Dumnezeu și neamul sâu.

 

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adriana Stoicescu: ”Obsesia OMULUI NOU este uciderea lui Dumnezeu”
Omul NOU, propovăduit de noua ideologie a salvarării, este deposedat de ființă și orientat către ...