Lui Grindă, Orban i-a tocmit o sosie

Alina Maria Bogdan Uncategorized OPINIE POLITIC

Cunoscut pentru gafele pe care le face la fiecare apariţie în public, lui Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice, mai marii lui i-au tocmit o sosie.

Stăpânii lui de la Bucureşti tremură zilnic să nu mai facă vreo poznă micuţul poreclit Grindă.

Şedința de bilanț anual a lui Ion Ștefan a fost susținută de o dublură! Aşa zic sursele oficiale.

Citeşte şi: Nou născuta Maria-Alexandra împacă Familia Regală

De teamă să nu mai imite pe cineva sau să mai facă vreo nefăcută cu laudele aduse investiţiilor PSD, făcute într-un judeţ în care el n-a făcut nimic, dar a luat totul, ieri, la tăierea moţului de un an al mandatului său de ministru, prevăzătorii săi şefi i-au tocmit o sosie.

Orban s-a ars și el cu Ștefan de a râs o țară întreagă! Vă mai aduceți aminte de conferința de presă de la Constanța când Orban vorbea iar Ion „Grindă“ Ștefan îi imita gesturile pe la spate. Dacă nu dăm click pe link, nici nu putem să ne înveselim, în ziua asta de toamnă.

Ca să revenim lui Orban i-a fost frică că Ion Ștefan va începe iar să imite pe cineva, chiar dacă era singurul vorbitor din conferința de presă pentru bilanț. Doamne ferește să nu-l imite pe Iohannis și să înceapă cu pesede, pesede, ciuma roșie și alte alea.

Cum a rămas soţia cu sosia

Ca urmare a dat ordin ca Ion Ștefan să fie înlocuit cu o dublură. Zis și făcut, Ionel Dancă colegul lui de listă galbenă a găsit rapid o pesoană care seamănă leit cu Ionuț. Prima probă, pe care dublura a trecut-o, a fost să citească din abecedar. Partea mai grea la care Orban și Dancă au transpirat serios a fost atunci când s-au hotărât să trimită dublura chiar la Ionuț acasă.

Succesul sosiei a fost atât de mare încât Mirela i-a închis ușa în nas originalului și a păstrat înlocuitorul.

Ce am aflat noi este că Ionuț 2 a păstrat totuși unele obiceiuri ale originalului. Pentru că nu mai avea loc în viloiul conjugal a dat fuga la minister. Aici însă angajații Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au aplicat și ei testul lui Orban și l-au pus pe Ionuț să citească din abecedar. Numai că originalul Grindă a picat testul! Ghinion!!!

(opinia reprezintă un pamflet)

Procurorul general al SUA dă undă verde cercetării acuzaţiilor de fraudă în alegeri

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Neînţelegerile dintre PNL şi USR pot duce la dizolvarea Consiliului Local Focşani
Oraşul Focşani nu se poate administra pentru că PNL nu se înţelege cu PSD, USR ...