Premieră în diplomaţie / Un fost ambasador american revine la Bucureşti

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Zilele lui Adrian Zuckerman sunt numărate. Deşi a încercat să fie în acord cu Departamentul de Stat şi s-a zbătut să vină cu alte teme decât ale lui Donald Trump în România, actualul ambasador trebuie să-şi facă “plinul” pentru că urmează să fie înlocuit.

Potrivit unor surse media, legătura dintre ambasadă şi guvern este ţinută de Ionel Dancă, candidat al PNL în Vrancea care s-a bucurat de vizita de susţinere a sa pentru alegerile parlamentare.

Însuşi Adrian Zuckerman a fost prezent la Focşani.

Site-ul oficial al echipei de tranziţie a lui Biden-Harris, îl prezintă pe fostul ambasador SUA la București, Mark Gitenstein, în vârstă de 73 de ani, în echipa de consultanţi.

E de notorietate prietenia lui Joe Biden cu Mark Gitenstein de peste 40 de ani. La inaugurarea noului sediu al Ambasadei din Băneasa, de pe terenul acordat gratis de urmăritul internaţional Puiu Popopovici, pentru fapte de corupţie, fiul lui Joe4 Biden, Beau, a participat în calitate de invitat special.

citeşte şi: Americanii mai cred încă în valorile capitalismului

Mark Gitenstein este un cunoscător al afacerilor din România. El e membru în board-ul Fondului Proprietatea, care deține acțiuni la majoritatea marilor companii de stat din România.

În 5 septembrie 2020, el a fost anunțat oficial ca membru al consiliului consultativ al echipei de tranziție Joe Biden – Kamala Harris.

Gittenstein e prieten de familie cu Biden.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Aurelian Bădulescu recomandă chemarea în judecată a Guvernului
Juristul Aurelian Bădulescu recomandă într-un comentariu postat pe pagina sa de socializare “Au închis ţara ...