Bădulescu va cere azil politic în SUA dacă Zuckerman va privatiza municipalitatea Bucureştiului

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Din postura de guvernator al României, Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, i-a chemat la ordin pe Nicuşor Dan şi pe Ludovic Orban. A dispus, aşa cum reiese din comunicarea oficială, privatizarea companiilor municipale ale Bucureştiului.

Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Capitalei, şi şeful consilierilor PSD din CG, ameninţă că le va scrie senatorilor americani din Comisia de Politică externă despre ieşirile din cadrul legal al ambasadorului Adrian Zuckerman.

„Încălcând prevederile Convenţiei de la Viena, privind relaţiile diplomatice dintre state,  “agentul diplomatic” se comportă ca un stăpân.

Până la intrarea pe poarta Noii Împărăţii, noul primar Nicuşor Dan era cocoş. Spunea că desfiinţează toate companiile cu doar două excepţii.

Beneficiarii ucazului dat de dalmaţianul american, trumpist la devenire şi departamentist la execuţie, nu pot fi decât firme private.

Vor să ia pe nimic patrimoniul şi sursa umană.

Citeşte şi: PRESA MONDIALĂ / Bătălia Trump – Biden pe MUCHIE de cuţit

Hans Klemm şi vechii ambasadori, deşi prevederile Convenţiei de la Viena nu le permitea, afacerişti la Fondul Proprietatea.

Din vasalitate li s-au cedat acţiuni pe nimic.

Îmi rezerv dreptul de a informa comisia de politică externă a Senatului american, cea care i-a dat girul înstăpânirii pe post, cu ce treburi antidiplomatice se ocupă Zuckerman.

În cazul în care se vor comite abuzuri de neînchipuit, în calitatea mea de consilier general voi cere azil politic în SUA.

Cum vor reacţiona stăpânii înstăpânitului de azi peste România?” a scris Bădulescu pe pagina sa de socializare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Facebook a cenzurat grupul „Stop hoţiei electorale” din SUA
Grupul de acţiune: “STOP HOŢIEI” de pe facebook, iniţiat de mişcarea “Trump Women for America ...