Tratamentul revoluționar administrat lui Donald Trump ridică la cer acțiunile companiei producătoare

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

DONALD TRUMP a fost internat de urgență la Spitalul Walter Reed, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit ca urmare a infectării cu coronavirus.

Citește și: Casa Alba a devenit un focar de coronavirus / Cum s-au infectat soții Trump

Sean P. Conley, medicul de la Casa Albă, a declarat sâmbătă reporterilor, în faţa spitalului, că Trump nu a avut dificultăţi de respiraţie şi că nu i s-a administrat oxigen la Walter Reed.

”Echipa şi cu mine suntem extrem de mulţumiţi de progresele realizate de preşedinte”, a spus Conley. El a refuzat să dea un calendar pentru posibila externare a lui Trump din spital.

Casa de lucru a președintelui e acum o cameră de Spital

Trump a lăudat personalul medical de la Walter Reed şi alte instituţii, spunând că sunt ”uimitori” şi că, cu ajutorul lor, ”mă simt bine!”

Casa Albă a declarat că Trump va lucra într-un apartament special din spital pentru următoarele câteva zile, ca măsură de precauţie. Preşedintele nu avea programate evenimente publice sâmbătă.

Diagnosticul este cel mai recent obstacol pentru preşedintele republican, care este în urma rivalului său democrat Joe Biden în sondajele de opinie, înaintea alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie.

Trump a minimizat ameninţarea pandemiei coronavirusului încă de la început, chiar dacă boala a ucis peste 200.000 de americani şi a lovit economia SUA.

Conley a spus că Trump a primit o primă doză dintr-un tratament de cinci zile cu Remdesivir, un medicament antiviral intravenos vândut de Gilead Sciences, care s-a dovedit că reduce perioada de spitalizare a bolnavilor de Covid-19. De asemenea, el ia un tratament experimental cu anticorpi produs de compania Regeneron, precum şi zinc, vitamina D, famotidină, melatonină şi aspirină, a spus Conley.

Citește și: Rechizitoriul întocmit de DNA împotriva lui Eugen Şerbănescu conţine mistificări. Iată probele!

În momentul de față știm că tratamentul este produs de Regeneron și că a fost testat pe 275 de persoane, explică doctorul Alexandru Rafila la noul post de televiziune Aleph news. Acesta ar fi un tratament de ultimă clipă, bazat pe producerea unor anticorpi monoclonați.

Acești anticorpii sintetizați sunt similari cu cei pe care îi produce organismul după infecție. Se caută anticorpii neutralizați ai virusului, adică anticorpii care blochează practic proteina de suprafață și împiedică intrarea virusului în celule, mai spune Alexandru Rafila.

Într-un an de zile, compania Regeneron și-a dublat acțiunile pe bursă. Specializată pe biotehnologie, a pus în aplicare toate metodele morderne în fabricarea de produse farmaceutice.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Imaginea Ursulei von der Leyen, prelucrată de foşti ziarişti de scandal
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anulat un contract controversat cu o companie ...