Casa Alba a devenit un focar de coronavirus / Cum s-au infectat soții Trump

Marius Ghilezan INTERNATIONAL ACTUALITATE POLITIC Principal

Cum s-au infectat Donald și Melania Trump, se întreabă presa americană.

O săptămână încărcată, i-a purtat fără măști în mai multe locuri în SUA, întâlnindu-se cu sute de oameni.

Joi seara, președintele SUA a fost la Washington Memorial. Trebuia să-i fie alături Hope Hicks, asistenta sa. Dar aceasta a fost testată pozitiv la coronavirus după vizita împreună cu președintele în Minnesota. Alți doi asistenți superiori care au fost în contact strâns cu doamna Hicks au fost repede scoși din lista de pasageri ai aeronavei președintelui în drumul său spre New Jersey, unde avea planificată o întâlnire cu cel puțin 200 de donatori pentru Campania electorală.

Deși specialiștii au recomandat anularea vizitei, pentru că președintele a fost în contact direct cu Hicks, când era cea mai contagioasă, totuși a plecat spre petrecerea din Rose Garden.

”Decizia de a pleca însă în călătorie, în ciuda recomandărilor specialiștilor și fără mască, e emblematică pentru modul de abordare a pandemiei de către domnul Trump. În loc să adopte prudența și comportamentul model îndemnat de cei mai importanți experți în sănătate din țară, domnul Trump și anturajul său, fără minima protecție, s-au îndreptat spre nord spre New Jersey, fără ca oficialii să dezvăluie că el și asistenții săi au fost expuși coronavirusului”, notează The New York Times, o publicație adversară președintelui republican.

Recent, Trump și-a trimis adversarii să se adreseze NYT pentru că primesc tarife preferențiale.

Publicația americană acuză că președintele a făcut băi de mulțime în ultimele zile fără cuvenita distanțare socială și nu a purtat mască.

Citește și: Rechizitoriul întocmit de DNA împotriva lui Eugen Şerbănescu conţine mistificări. Iată probele!

Jurnaliștii comentează că nu se știe momentul infectării șefului Administrației americane.

O apropiată a sa, președinta Comitetului Național Republican, Ronna McDaniel, a primit miercuri după-amiază rezultatul pozitiv de la test, după ce l-a însoțit pe președinte la evenimentele de la sfârșitul săptămânii trecute.

Senatorul Mike Lee, republican din Utah, care s-a dus fără mască la evenimentul din Rose Garden sâmbătă, unde președintele l-a prezentat pe judecătorul Amy Coney Barrett, nominalizat pentru postul vacant de la Curtea Supremă, a fost depistat pozitiv. La fel au pățit și alți doi invitați la eveniment, senatorul Thom Tillis, republican din Carolina de Nord, și președintele Universității Notre Dame, Rev. John I. Jenkins.

Așa Casa Albă a ajuns un focar, mai notează reporterii The New York Times.

Trump, băi de mulțime, fără mască

Vinerea trecută, doamna McDaniel, președinta Comitetului Național Republican, a fost foarte aproape de Trump la o strălucitoare strângere de fonduri la Trump International Hotel din Washington, împreună cu echipa de conducere a comitetului. Președintele părea să fie în voie și în stare bună de sănătate.  Avea motive să fie fericit.  În după-amiaza următoare, el a adunat parlamentari republicani și membri ai grupurilor de interese conservatoare în Rose Garden pentru a-l anunța pe judecătorul Barrett drept alegerea sa ca succesor a magistratei Ruth Bader Ginsburg la Curtea Supremă, oferindu-i șansa de a întări majoritatea conservatoare a curții pentru încă o generație.

Doamna McDaniel avea să fie testată și ea pozitiv. Nu era acolo, după ce se deplasase la casa ei din Michigan, mai relevă publicația.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trecutul #rezist al procurorului Nicolae Sprîncu, magistratul care a deschis ilegal sacii cu voturi
Președintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprîncu, cel care ar fi apărut în ...