Peste 100 de oameni, uciși de inundații în Japonia

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Cel puțin 100 de oameni și-au pierdut viața în Japonia, ca urmare a unor inundații fără precent în istoria țării. Alte zeci de persoane sunt date dispărute. Viiturile au distrus case, au rupt drumuri, au luat poduri și au acopersi localități întregi. De asemenea, ploile abundende au provocat și alunecări de teren, care nu au făcut decât să accentueze gravitatea situației.

În sudul țării, în zona Hiroshima, acolo unde au fost cele mai mari distrugeri a plouat în trei zile de trei ori mai mult decât ar fi trebuit în toată luna iulie. Două milioane de oameni au primit ordin de evacuare după ce râurile și-au ieșit din matcă.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, și-a anulat patru vizite externe ca să poată conduce celula de criză de la guvern. 70.000 de oameni, pompieri, polițiști, medici și voluntari, au fost trimiși în zonele calamitate. Autoritățile nipone au spus că se confruntă cu o cursă contracronometru pentru salvarea supraviețuitorilor și celor izolați de viituri.

Avertismente de inundații încă sunt valabile pentru zonele cele mai afectate, dar vremea se va îmbunătăți în următoarele zile.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Donald Trump, nou atac la “leneșii” din NATO
Pe data de 11 iulie, liderii statelor NATO urmează să se întâlnească la Bruxelles să ...