Adrian Zuckermann crede că doar Nicolae Ciucă merită să fie susținut de americani

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul ambasador SUA la București, Adrian Zuckermann, prezent în studioul Aleph, a vorbit despre cum ar putea sprijini America vreun candidat la președinția României.

Întrebat despre Mircea Geoană, diplomatul trimis de Donald Trump la București a exclus categoric sprijinul din partea vreunui serviciu secret de peste Ocean.

Dacă statul american ar ajuta pe cineva ar fi generalul Nicolae Ciucă. Generalul Ciucă este unul dintre cei mai respectaţi generali, când era ministrul Apărării în România şi eu eram ambasador – era unul dintre cei mai respectaţi din toată EuropaŞi în America, toată lumea avea încredere în el, este un om foarte serios, mulţi îi ascultau sfaturile lui, de strategie, ce să facă. Se înţelegea foarte, foarte bine cu America.

ascultă și: Viktor Orbán începe în forță președinția UE. Se duce la Kiev cu planul de pace. Zelenski refuză

Aşa că dacă Guvernul sau americanii – nu ştiu ce înseamnă asta – s-ar vârî să ajute pe cineva în România –  dar eu n-am văzut să se facă aşa ceva – dar n-aş vedea să se facă pentru Geoană sau pentru Ciolacu, ar face-o pentru Ciucă, care este ştiut şi respectat la un nivel foarte mare în America şi în Europa, a declarat în emisiunea OFF/OnTheRecord, Adrian Zuckerman, citat de Mediafax.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Eforturile Guvernului Ciolacu de reducere a inflației produc efecte: scad prețurile producției industriale
În luna mai 2024, prețurile producției industriale pe total (piața internă și externă) au scăzut ...