Atac terorist asupra unor sinagogi și a unor biserici din Rusia

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt, duminică, mai multe sinagogi și biserici din două orașe din sudul Rusiei, ucigând mai mulți ofițeri de poliție și un preot, într-un atac aparent coordonat. Comitetul de Investigații al Rusiei, un omolog al FBI, a declarat că a început o anchetă privind terorismul.

Șase dintre bărbați înarmați au fost uciși în urma schimburilor de focuri cu polițiștii, în cele două orașe, Mahacikala și Derbent, din regiunea predominant musulmană a Daghestanului, la Marea Caspică. Mânâuind puști și cocktail-uri Molotov, aceștia au atacat o sinagogă și câte o biserică din fiecare dintre cele două orașe, potrivit autorităților și organizațiilor religioase.

“Mai mult de 15 ofițeri de poliție au căzut victime ale atacului terorist de ieri,” susține o sursă oficială,  fără a preciza câți dintre ei au fost uciși și câți au fost răniți

Nu a existat nicio revendicare a răspunderii pentru atac. Comitetul de Investigații al Rusiei, un omolog al FBI, a declarat că a început o anchetă privind terorismul.

Aproximativ în aceeași oră, duminică seara devreme, oameni înarmați au deschis și focul asupra unui post de poliție rutieră din Makhachkala, potrivit rapoartelor presei de stat. Țintele atacatorilor au inclus și Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Makhachkala, potrivit rapoartelor presei de stat, și o sinagogă, potrivit Congresului Evreiesc din Rusia, informează the New York Times.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sânzienele / Ce fac fetele cu florile galbene împletite în coronițe?
Sărbătoarea de Sânziene, cunoscută și sub numele de Drăgaica, este o sărbătoare tradițională românească care ...