The Telegraph: Putin se pregătește pentru război cu Occidentul

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Publicația britanică The Telegraph crede că schimbarea lui Serghei Șoigu din funcția de ministru al apărării Federației Ruse cu Andrei Belousov arată că Putin se pregătește pentru o confruntare cu Occidentul.

Omul se simte mult mai acasă printre coloanele de date contabile, decât cu tancuri, dar ar putea fi cheia efortului de război al Moscovei și al unui conflict cu NATO, comentează editorialistul britanic.

La prima vedere, Andrei Belousov nu pare să se potrivească modelului unui ministru rus al apărării.

„Cunoscut pentru vrăjitoriile din foile de calcul și înțelegerea economiei keynesiene, se simte mai mult acasă între coloane de date decât printre tancuri.”

Vladimir Putin l-a ales pe Belousov, descris drept cel mai talentat și mai iliberal economist al Kremlinului, și i-a dat o misiune clară – să câștige războiul din Ucraina și să pregătească Rusia pentru un conflict pe termen lung împotriva NATO.

Economia de război a Rusiei

Acestea sunt proiectele pe care Putin le consideră esențiale pentru moștenirea sa de lider al Rusiei și își dorea un birocrat, nu un militar, pentru acel post.

Serghei Șoigu a fost criticat adeseori pentru incapacitatea sa de a depăși inerția birocratică care subminează efortul de război al Moscovei.

Andrei Belousov este considerat un loial lui Putin. Are 65 de ani. Este cunoscut pentru mintea sa analitică ascuțită și pentru cifre.

Rusia a alocat 7,6 % din bugetul național economiei de război, cea mai ridicată rată de la invazia Afganistanului din 1980.

Tratament revoluționar al bolii Parkinson: implantarea în creier a milioane de celule crescute în laborator

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea: Proiectul Glina nu este meritul actualei administrații. Se taie panglici la proiectele mele!
Bătălia pe proiecte continuă în Capitală. Principalii candidați, Gabriela Firea și Nicușor Dan, își dispută ...